Vædderen

Weekenden giver tid til at filosofere over snarlige forandringer forude, som vil få indflydelse på dit professionelle liv. Rejs, mød kloge mennesker og diskuter alt.
Læs hele horoskopet

Tyren

Lige nu er det som interesserer dig at få vished omkring hvad der får andre til at virke rent følelsesmæssigt, og hvilke ængstelser der ligger under overfladen. Tal om hemmeligheder.
Læs hele horoskopet

Tvillingerne

Der er så mange mennesker at rende ind i denne weekend, og de har alle en forbindelse til din fortid. Det er godt at rejse og at komme lidt ud…
Læs hele horoskopet

Krebsen

Du samler dine forbindelser og laver planer for en ny situation som vil få indflydelse på arbejdet og dine relationer i året forude. International kommunikation giver resultater.
Læs hele horoskopet

Løven

Det er en dejlig weekend til kærlighed, børn og fester. Plej ikke de gamle sår; alt handler om at slå kræfterne sammen med folk og skabe en fælles fremtid.
Læs hele horoskopet

Jomfruen

Derhjemme kommer og går folk i dag, og det er måske en god weekend til at besøge familiemedlemmer, som du ikke har set i et stykke tid.
Læs hele horoskopet

Vægten

Du vågner op og er klar til at komme ud og omkring i godt selskab i dag, og der kan være en weekendtur på dagsordnen. Der er så meget der…
Læs hele horoskopet

Skorpionen

Det er den perfekte dag til juleindkøb i selskab med venner og dem du holder af. Det du ikke kan købe i dag, kan du købe i morgen.
Læs hele horoskopet

Skytten

Månen mødes med Merkur, Venus og Saturn samt solen i dit tegn, og gør det til en meget travl lørdag, hvor mange mennesker ønsker en del af dig og kræver…
Læs hele horoskopet

Stenbukken

I weekenden dukker der mange mennesker op på dit private område, og de vil alle blive vigtige for din professionelle og din romantiske fremtid.
Læs hele horoskopet

Vandmanden

Venner lægger mere pres på dig, for at opmuntre dig til at foretage en kraftig forandring. Det er dejligt at være sammen i løbet af weekenden, at feste og tale…
Læs hele horoskopet

Fisken

Denne weekend er det tid til at fordøje nylige forandringer, som har indflydelse på mange i dit liv. Alle de løse ender på jobbet bliver klaret nu.
Læs hele horoskopet
1 2 3 561

Her på Dagshoroskop.dk kan du hver eneste dag læse dagens horoskop, ugens horoskop, månedens horoskop og dit årshoroskop  – helt gratis! Det gælder naturligvis for såvel dit eget som de øvrige stjernetegn.

Dit daglige horoskop fortæller dig noget om hvad du har i vente netop i dag, og herunder hvordan planeterne påvirker dit stjernetegn.

Dermed får du med dit daglige horoskop en større indsigt i de forhold, der har indflydelse på din hverdag.

Dagens horoskop – få inspiration i hverdagen

Dagens horoskop giver dig på den måde inspiration og små puf i hverdagen som kan medvirke i din stræben efter at udvikle dig som menneske. Ved at blive mere bevidst om dine kvaliteter og fortrin, kan du lære at udnytte og forstærke dine styrker, samtidig med at du undgår eller nedbringer nogle af de udfordringer som dine medfødte svagheder kan medføre.

Dagshoroskopet tager udgangspunkt i nogle gennemgående astrologiske tendenser, som for eksempel planeternes bevægelse. På den måde kan de dygtige astrologer der lægger horoskoperne analysere og komme med kvalificerede bud på hvordan udviklingen bliver for mennesker der er født i det pågældende stjernetegn, på netop denne dag.

Udover dagens horoskop, finder du her på Dagshoroskop.dk også:

Vil du lære mere om dig selv og hvorfor du har mærkelige vaner, særlige talenter – eller hvorfor det netop er dig, der altid er den kreative i familien, så læs også vores gennemgang af de 12 stjernetegn. Du kan læse om alle de 12 stjernetegn, og finde ud af hvert stjernetegns finurligheder og forskelle.

Indholdet i dit daglige horoskop er baseret på dit stjernetegn, og det giver dig information om den indflydelse planeterne har på dit daglige liv.

Bare find dit stjernetegn i listen, og så er du i gang.

Du kan altid regne med, at dit daglige horoskop er helt nyt, så det kan godt betale sig, at tjekke hvordan dit held (eller uheld!) ser ud netop denne dag.

Sådan bruger du dit dagshoroskop

I stedet for bare at læse dit horoskop og smile over de spændende ting, der kan stå om kærligheden, din økonomi eller dit familieliv, kan du faktisk aktivt benytte dig af den vejledning, du får fra planeterne.

Du har med hjælp fra dit horoskop mulighed for at bestemme dig for i hvilken retning dit liv skal gå, og hvis du reagerer på opfordringerne fra horoskopet, kan du stille og roligt tage større kontrol over og få mere indflydelse på de ting der sker i dit liv.

Står der i dit horoskop at heldet er med dig, så kan det være du skal ud og købe en lotto-kupon. Har du held i kærlighed, så er det måske i dag, du skal invitere din lækre nabo til kaffe.

Læs dit stjernetegns daglige horoskop hver eneste dag, så får du information om alle de kosmiske indspark der påvirker netop dit tegn. Brug dem aktivt og du vil hurtigt opleve hvordan dit liv forandrer sig.

Det er sjovt at læse sit daglige horoskop  – skøn underholdning, og noget du faktisk også kan bruge!

Læs meget mere om daglige horoskoper her.

Dagens horoskop
5 (100%) 11 Stemmer