Vædderen

Det er en dag hvor intimitet og fornøjelses princippet er vigtige, og det er også alletiders shoppingdag, hvor du får gavn af at gøre noget helt ekstraordinært.
Læs hele horoskopet

Tyren

Månen mødes med Uranus i dit tegn først på dagen, hvilket sætter scenen for en spændende søndag med intensitet i dine relationer og interessante udsigter for fremtiden.
Læs hele horoskopet

Tvillingerne

Denne søndag repræsenterer en forandrings periode for dig. Du har brug for en pause fra jobbet og ønsker at tage let på tingene. Alenetid er gavnlig i dag.
Læs hele horoskopet

Krebsen

Der er en spændende udvikling i partnerskaber og gruppe oplevelser, og det er en dejlig tid for vækst, også selv om du føler at tingene ikke er særligt solide.
Læs hele horoskopet

Løven

Du er måske i rekonvalescent humør denne søndag morgen, men når du kommer i gang, er du motiveret af samarbejdende oplevelser og praktiske ambitioner.
Læs hele horoskopet

Jomfruen

Der er fokus på nye ideer, rejser og vækst, men du foretrækker at holde dig fra intense diskussioner og bevæge dig videre til mindre alvorlige emner.
Læs hele horoskopet

Vægten

Intimitet og det at del er vigtige ting for dig, især når det gælder partnerskab og familie. Det kunne være tiden til at overveje en udvidelse i hjemmet.
Læs hele horoskopet

Skorpionen

Dine relationer er spændende og ret intense denne søndag. Du er sammen med en hvis viljestyrke er som din, og det er godt for samarbejdet.
Læs hele horoskopet

Skytten

Du er opmærksom på at der er alvorlige udfordringer forude, ikke mindst økonomisk, men der er alligevel ekstrem spænding og muligheder omkring fremtidige projekter.
Læs hele horoskopet

Stenbukken

Du kan mærke at en vigtig ny periode med kreative ting forude. Børn kan også mene at nye muligheder dukker op, hvilket du selvfølgelig støtter.
Læs hele horoskopet

Vandmanden

Der er en spændende udvikling på hjemmefronten, og du føler at en dybtgående forandring er på vej. Det er tid til omhyggelig eksperimenteren.
Læs hele horoskopet

Fisken

Nu er det tid til følge op på en stor forandring der sker i dit intellektuelle og dit sociale liv. Nye muligheder for at lære noget opstår og involverer motiverede…
Læs hele horoskopet
1 2 3 1.193

Her på Dagshoroskop.dk kan du hver eneste dag læse dagens horoskop, ugens horoskop, månedens horoskop og dit årshoroskop  – helt gratis! Det gælder naturligvis for såvel dit eget som de øvrige stjernetegn.

Dit daglige horoskop fortæller dig noget om hvad du har i vente netop i dag, og herunder hvordan planeterne påvirker dit stjernetegn.

Dermed får du med dit daglige horoskop en større indsigt i de forhold, der har indflydelse på din hverdag.

Dagens horoskop – få inspiration i hverdagen

Dagens horoskop giver dig på den måde inspiration og små puf i hverdagen som kan medvirke i din stræben efter at udvikle dig som menneske. Ved at blive mere bevidst om dine kvaliteter og fortrin, kan du lære at udnytte og forstærke dine styrker, samtidig med at du undgår eller nedbringer nogle af de udfordringer som dine medfødte svagheder kan medføre.

Dagshoroskopet tager udgangspunkt i nogle gennemgående astrologiske tendenser, som for eksempel planeternes bevægelse. På den måde kan de dygtige astrologer der lægger horoskoperne analysere og komme med kvalificerede bud på hvordan udviklingen bliver for mennesker der er født i det pågældende stjernetegn, på netop denne dag.

Udover dagens horoskop, finder du her på Dagshoroskop.dk også:

Vil du lære mere om dig selv og hvorfor du har mærkelige vaner, særlige talenter – eller hvorfor det netop er dig, der altid er den kreative i familien, så læs også vores gennemgang af de 12 stjernetegn. Du kan læse om alle de 12 stjernetegn, og finde ud af hvert stjernetegns finurligheder og forskelle.

Indholdet i dit daglige horoskop er baseret på dit stjernetegn, og det giver dig information om den indflydelse planeterne har på dit daglige liv.

Bare find dit stjernetegn i listen, og så er du i gang.

Du kan altid regne med, at dit daglige horoskop er helt nyt, så det kan godt betale sig, at tjekke hvordan dit held (eller uheld!) ser ud netop denne dag.

Sådan bruger du dit dagshoroskop

I stedet for bare at læse dit horoskop og smile over de spændende ting, der kan stå om kærligheden, din økonomi eller dit familieliv, kan du faktisk aktivt benytte dig af den vejledning, du får fra planeterne.

Du har med hjælp fra dit horoskop mulighed for at bestemme dig for i hvilken retning dit liv skal gå, og hvis du reagerer på opfordringerne fra horoskopet, kan du stille og roligt tage større kontrol over og få mere indflydelse på de ting der sker i dit liv.

Står der i dit horoskop at heldet er med dig, så kan det være du skal ud og købe en lotto-kupon. Har du held i kærlighed, så er det måske i dag, du skal invitere din lækre nabo til kaffe.

Læs dit stjernetegns daglige horoskop hver eneste dag, så får du information om alle de kosmiske indspark der påvirker netop dit tegn. Brug dem aktivt og du vil hurtigt opleve hvordan dit liv forandrer sig.

Det er sjovt at læse sit daglige horoskop  – skøn underholdning, og noget du faktisk også kan bruge!

Læs meget mere om daglige horoskoper her.

4.8 (96.67%) 12 Stemmer