Vædderen

Weekenden bringer en bemærkelsesværdig toneændring, og du har muligvis brug for tid alene til at overveje nye rytmer, der snart vil påvirke dit daglige arbejdsliv.
Læs hele horoskopet

Tyren

Et familiemedlem bevæger sig videre for at arbejde på nye prioriteter, og tingene er i forandring denne weekend. Du er dog stadig i humør til sociale begivenheder derhjemme.
Læs hele horoskopet

Tvillingerne

Denne weekend kommer der nyankomne i det hjemlige miljø, hvilket varsler om en travl tid i hjemmet. At definere hvordan du skal prioritere hvad du ønsker at gøre er lidt…
Læs hele horoskopet

Krebsen

Det er alletiders lørdag til at diskutere drømme og forhåbninger med partnere. Der er udsigt til økonomisk vækst, men du er nødt til at være realistisk omkring begrænsninger.
Læs hele horoskopet

Løven

En der har stået dig nært forlader scenen denne weekend. Folk giver måske løfter som de får svært ved at holde, men hjertet er på rette plads.
Læs hele horoskopet

Jomfruen

Når den dynamiske Mars bevæger sig ind i dit tegn denne weekend, starter der en flittig periode. Nu er det tid til at få alt på plads bag kulisserne, før…
Læs hele horoskopet

Vægten

Dit hjerte er hos dine venner og dit sociale liv, men du føler måske også at der er pligter du er nødt til at tage dig af. Føl dig ikke…
Læs hele horoskopet

Skorpionen

Denne weekend bringer en overgang fra en periode med fremtrædenhed til mere ydmyghed, hvor du føler det er mere givende at hjælpe venner og være en del af et team.
Læs hele horoskopet

Skytten

Familieemner er i dine tanker i dag, selvom der kan være forstyrrelser og mangel på fokus. Mange af de ting du forestiller dig, sker simpelthen ikke.
Læs hele horoskopet

Stenbukken

Folk i dit lokale miljø, såsom søskende eller naboer, kan være forvirrede omkring noget og søger dine råd, struktur og retning.
Læs hele horoskopet

Vandmanden

Du har høje håb om materielle fordele og mere struktur i dit liv, selvom sociale begivenheder kan få dig på afveje. Modstand og mådehold.
Læs hele horoskopet

Fisken

Dette er en af de dage hvor din fantasi tager overhånd. Husk på, at drømme kan ødelægge energien, med mindre de fokuseres på noget konkret.
Læs hele horoskopet
1 2 3 1.080

Her på Dagshoroskop.dk kan du hver eneste dag læse dagens horoskop, ugens horoskop, månedens horoskop og dit årshoroskop  – helt gratis! Det gælder naturligvis for såvel dit eget som de øvrige stjernetegn.

Dit daglige horoskop fortæller dig noget om hvad du har i vente netop i dag, og herunder hvordan planeterne påvirker dit stjernetegn.

Dermed får du med dit daglige horoskop en større indsigt i de forhold, der har indflydelse på din hverdag.

Dagens horoskop – få inspiration i hverdagen

Dagens horoskop giver dig på den måde inspiration og små puf i hverdagen som kan medvirke i din stræben efter at udvikle dig som menneske. Ved at blive mere bevidst om dine kvaliteter og fortrin, kan du lære at udnytte og forstærke dine styrker, samtidig med at du undgår eller nedbringer nogle af de udfordringer som dine medfødte svagheder kan medføre.

Dagshoroskopet tager udgangspunkt i nogle gennemgående astrologiske tendenser, som for eksempel planeternes bevægelse. På den måde kan de dygtige astrologer der lægger horoskoperne analysere og komme med kvalificerede bud på hvordan udviklingen bliver for mennesker der er født i det pågældende stjernetegn, på netop denne dag.

Udover dagens horoskop, finder du her på Dagshoroskop.dk også:

Vil du lære mere om dig selv og hvorfor du har mærkelige vaner, særlige talenter – eller hvorfor det netop er dig, der altid er den kreative i familien, så læs også vores gennemgang af de 12 stjernetegn. Du kan læse om alle de 12 stjernetegn, og finde ud af hvert stjernetegns finurligheder og forskelle.

Indholdet i dit daglige horoskop er baseret på dit stjernetegn, og det giver dig information om den indflydelse planeterne har på dit daglige liv.

Bare find dit stjernetegn i listen, og så er du i gang.

Du kan altid regne med, at dit daglige horoskop er helt nyt, så det kan godt betale sig, at tjekke hvordan dit held (eller uheld!) ser ud netop denne dag.

Sådan bruger du dit dagshoroskop

I stedet for bare at læse dit horoskop og smile over de spændende ting, der kan stå om kærligheden, din økonomi eller dit familieliv, kan du faktisk aktivt benytte dig af den vejledning, du får fra planeterne.

Du har med hjælp fra dit horoskop mulighed for at bestemme dig for i hvilken retning dit liv skal gå, og hvis du reagerer på opfordringerne fra horoskopet, kan du stille og roligt tage større kontrol over og få mere indflydelse på de ting der sker i dit liv.

Står der i dit horoskop at heldet er med dig, så kan det være du skal ud og købe en lotto-kupon. Har du held i kærlighed, så er det måske i dag, du skal invitere din lækre nabo til kaffe.

Læs dit stjernetegns daglige horoskop hver eneste dag, så får du information om alle de kosmiske indspark der påvirker netop dit tegn. Brug dem aktivt og du vil hurtigt opleve hvordan dit liv forandrer sig.

Det er sjovt at læse sit daglige horoskop  – skøn underholdning, og noget du faktisk også kan bruge!

Læs meget mere om daglige horoskoper her.

4.8 (96.67%) 12 Stemmer