Vædderen

Hvis du gerne vil undgå forstyrrelse denne lørdag, så start ikke diskussioner. Sensitive sjæle har brug for en sensitiv tilgang, og måske er alt hvad de vil have forståelse.
Læs hele horoskopet

Tyren

Kærlighed og penge, eller venskaber og penge, går ikke altid godt sammen. Du er forberedt på at give en masse, men måske burde du genoverveje.
Læs hele horoskopet

Tvillingerne

Bliv ikke trukket ind i frugtesløse diskussioner denne lørdag. Din position er ikke så stærk, så du vil tabe diskussionen. Lær kunsten at omdirigere.
Læs hele horoskopet

Krebsen

Der er en atmosfære af irritation i dag, måske fordi der er en masse at gøre og uenighed om hvordan det skal gøres. Udforsk muligheder og vent.
Læs hele horoskopet

Løven

Venner, romantiske partnere eller børn kan medbringe distraheringer og kontrovers i dag. Hold dit blik fikseret på praktiske sager, og bliv ikke for involveret.
Læs hele horoskopet

Jomfruen

Folk har en tendens til at være uenige denne lørdag og du kan nemt være modtager for det. Hvis der er en diskussion, er det bedst at holde hovedet lavt.
Læs hele horoskopet

Vægten

Det kan virke umuligt at være enig med folk du er tæt på i dag, fordi der er meget forskellige tilgange til tingene. Hvis andre folk tror de har ret,…
Læs hele horoskopet

Skorpionen

Partnere eller børn er sensitive, og hvis du træder dem over tæerne, vil de bare være utilfredse. Det er vigtigere er være forstående end at have ret.
Læs hele horoskopet

Skytten

Venner eller familie kan have bekymringer, måske går tingene for hurtigt for dem. For meget aktivitet kan forstyrre en delikat balance i hjemmets harmoni.
Læs hele horoskopet

Stenbukken

Folk i nabolaget, eller søskende måske, opfører sig som kat og hund. Måske fordi de føler sig uretfærdigt angrebet. Måske er der ondsindet rygter.
Læs hele horoskopet

Vandmanden

Venskaber virker til at være plaget af konflikt i øjeblikket, og måske er penge roden. En langsom, rolig og støttende tilgang betaler sig.
Læs hele horoskopet

Fisken

Meninger ændrer sig denne lørdag, hvilket kan føre til en masse mundhuggeri. Det er svært for familien at blive enige om noget som helst. Lad hver gå til sit.
Læs hele horoskopet
1 2 3 630

Her på Dagshoroskop.dk kan du hver eneste dag læse dagens horoskop, ugens horoskop, månedens horoskop og dit årshoroskop  – helt gratis! Det gælder naturligvis for såvel dit eget som de øvrige stjernetegn.

Dit daglige horoskop fortæller dig noget om hvad du har i vente netop i dag, og herunder hvordan planeterne påvirker dit stjernetegn.

Dermed får du med dit daglige horoskop en større indsigt i de forhold, der har indflydelse på din hverdag.

Dagens horoskop – få inspiration i hverdagen

Dagens horoskop giver dig på den måde inspiration og små puf i hverdagen som kan medvirke i din stræben efter at udvikle dig som menneske. Ved at blive mere bevidst om dine kvaliteter og fortrin, kan du lære at udnytte og forstærke dine styrker, samtidig med at du undgår eller nedbringer nogle af de udfordringer som dine medfødte svagheder kan medføre.

Dagshoroskopet tager udgangspunkt i nogle gennemgående astrologiske tendenser, som for eksempel planeternes bevægelse. På den måde kan de dygtige astrologer der lægger horoskoperne analysere og komme med kvalificerede bud på hvordan udviklingen bliver for mennesker der er født i det pågældende stjernetegn, på netop denne dag.

Udover dagens horoskop, finder du her på Dagshoroskop.dk også:

Vil du lære mere om dig selv og hvorfor du har mærkelige vaner, særlige talenter – eller hvorfor det netop er dig, der altid er den kreative i familien, så læs også vores gennemgang af de 12 stjernetegn. Du kan læse om alle de 12 stjernetegn, og finde ud af hvert stjernetegns finurligheder og forskelle.

Indholdet i dit daglige horoskop er baseret på dit stjernetegn, og det giver dig information om den indflydelse planeterne har på dit daglige liv.

Bare find dit stjernetegn i listen, og så er du i gang.

Du kan altid regne med, at dit daglige horoskop er helt nyt, så det kan godt betale sig, at tjekke hvordan dit held (eller uheld!) ser ud netop denne dag.

Sådan bruger du dit dagshoroskop

I stedet for bare at læse dit horoskop og smile over de spændende ting, der kan stå om kærligheden, din økonomi eller dit familieliv, kan du faktisk aktivt benytte dig af den vejledning, du får fra planeterne.

Du har med hjælp fra dit horoskop mulighed for at bestemme dig for i hvilken retning dit liv skal gå, og hvis du reagerer på opfordringerne fra horoskopet, kan du stille og roligt tage større kontrol over og få mere indflydelse på de ting der sker i dit liv.

Står der i dit horoskop at heldet er med dig, så kan det være du skal ud og købe en lotto-kupon. Har du held i kærlighed, så er det måske i dag, du skal invitere din lækre nabo til kaffe.

Læs dit stjernetegns daglige horoskop hver eneste dag, så får du information om alle de kosmiske indspark der påvirker netop dit tegn. Brug dem aktivt og du vil hurtigt opleve hvordan dit liv forandrer sig.

Det er sjovt at læse sit daglige horoskop  – skøn underholdning, og noget du faktisk også kan bruge!

Læs meget mere om daglige horoskoper her.

Dagens horoskop
5 (100%) 11 Stemmer