Vædderen

Senere i dag bevæger din tegnhersker, Mars, sig ind i Vægten, hvilket vidner om et hårdtarbejdende periode, og starten på et fokus på et parforhold.
Læs hele horoskopet

Tyren

Der sker en masse i forbindelse med dine relationer og folk har det med at kræve en masse af dig. Partnere har planer om at holde dig ved selskab på…
Læs hele horoskopet

Tvillingerne

Denne søndag betyder slutningen på en ting og starten på en anden. Du er klar til at bruge masser af energi på jobbet. Der er en ny udvikling i kærligheden.
Læs hele horoskopet

Krebsen

Professionelle forandringer tvinger cheferne til at indgå i flere kompromisser. Du går i den modsatte retning – når det handler om kreative projekter, vil du ikke gå på kompromis.
Læs hele horoskopet

Løven

Du har strakt dig langt, for at tage højde for hvad andre tænker, men tingene forandrer sig. Du er klar til at være langt mere kraftfuld.
Læs hele horoskopet

Jomfruen

Du kan ikke lade være med at føle at der er så meget du holder skjult. Samtidig har du det med at holde andre hen i mørket omkring dine planer.
Læs hele horoskopet

Vægten

Mars går ind i dit tegn senere i dag, og det indikerer at folk kommer over på din side, og de ønsker at gøre hvad du ønsker at foretage dig.
Læs hele horoskopet

Skorpionen

Det er tid til forandring, hvor mange mennesker samles omkring dine toner, mens du i hvert fald lader som om du er ude af spillet. Alle har en hemmelighed.
Læs hele horoskopet

Skytten

Månen går ind i dit tegn i dag, og det er en dejlig tid for ny social udvikling. En ny ven duker op, men denne er i en svag position.…
Læs hele horoskopet

Stenbukken

Der sker forandringer i toppen. I dine professionelle relationer og når det handler om smag og mode, er det en god periode.
Læs hele horoskopet

Vandmanden

Weekenden ser bekymringer forsvinde og der dukker nye håb op. En samling af magtfulde professionelle spillere giver udvikling i din karriere.
Læs hele horoskopet

Fisken

Du begynder at få en større indsigt i hvad fremtiden vil bringe. En af dine kære guider dig gennem skyggerne. Oppositionen forsvinder.
Læs hele horoskopet
1 2 3 511

Her på Dagshoroskop.dk kan du hver eneste dag læse dagens horoskop, ugens horoskop, månedens horoskop og dit årshoroskop  – helt gratis! Det gælder naturligvis for såvel dit eget som de øvrige stjernetegn.

Dit daglige horoskop fortæller dig noget om hvad du har i vente netop i dag, og herunder hvordan planeterne påvirker dit stjernetegn.

Dermed får du med dit daglige horoskop en større indsigt i de forhold, der har indflydelse på din hverdag.

Dagens horoskop – få inspiration i hverdagen

Dagens horoskop giver dig på den måde inspiration og små puf i hverdagen som kan medvirke i din stræben efter at udvikle dig som menneske. Ved at blive mere bevidst om dine kvaliteter og fortrin, kan du lære at udnytte og forstærke dine styrker, samtidig med at du undgår eller nedbringer nogle af de udfordringer som dine medfødte svagheder kan medføre.

Dagshoroskopet tager udgangspunkt i nogle gennemgående astrologiske tendenser, som for eksempel planeternes bevægelse. På den måde kan de dygtige astrologer der lægger horoskoperne analysere og komme med kvalificerede bud på hvordan udviklingen bliver for mennesker der er født i det pågældende stjernetegn, på netop denne dag.

Udover dagens horoskop, finder du her på Dagshoroskop.dk også:

Vil du lære mere om dig selv og hvorfor du har mærkelige vaner, særlige talenter – eller hvorfor det netop er dig, der altid er den kreative i familien, så læs også vores gennemgang af de 12 stjernetegn. Du kan læse om alle de 12 stjernetegn, og finde ud af hvert stjernetegns finurligheder og forskelle.

Indholdet i dit daglige horoskop er baseret på dit stjernetegn, og det giver dig information om den indflydelse planeterne har på dit daglige liv.

Bare find dit stjernetegn i listen, og så er du i gang.

Du kan altid regne med, at dit daglige horoskop er helt nyt, så det kan godt betale sig, at tjekke hvordan dit held (eller uheld!) ser ud netop denne dag.

Sådan bruger du dit dagshoroskop

I stedet for bare at læse dit horoskop og smile over de spændende ting, der kan stå om kærligheden, din økonomi eller dit familieliv, kan du faktisk aktivt benytte dig af den vejledning, du får fra planeterne.

Du har med hjælp fra dit horoskop mulighed for at bestemme dig for i hvilken retning dit liv skal gå, og hvis du reagerer på opfordringerne fra horoskopet, kan du stille og roligt tage større kontrol over og få mere indflydelse på de ting der sker i dit liv.

Står der i dit horoskop at heldet er med dig, så kan det være du skal ud og købe en lotto-kupon. Har du held i kærlighed, så er det måske i dag, du skal invitere din lækre nabo til kaffe.

Læs dit stjernetegns daglige horoskop hver eneste dag, så får du information om alle de kosmiske indspark der påvirker netop dit tegn. Brug dem aktivt og du vil hurtigt opleve hvordan dit liv forandrer sig.

Det er sjovt at læse sit daglige horoskop  – skøn underholdning, og noget du faktisk også kan bruge!

Læs meget mere om daglige horoskoper her.

Dagens horoskop
5 (100%) 11 Stemmer