Vædderen

Månen går ind i dit tegn i dag hvilket giver masser af energi – især i forbindelse med dine relationer. For at undgå frustrationer i aften skal du være tålmodig…
Læs hele horoskopet

Tyren

Du oplever at du er i dejligt selskab i dag og det er et godt tidspunkt til dynamiske aktiviter sammen med andre mennesker som har et kommunikationsprojekt i tankerne.
Læs hele horoskopet

Tvillingerne

Det er en sjov søndag – dejligt sammen med børn og god til dating og romantik også. Du finder sammen med folk som har de samme æstetiske værdier som du.
Læs hele horoskopet

Krebsen

Det er en dynamisk dag på hjemmefronten med familiebesøg og æstetiske initiativer. Partere fortrækker at spille sikkert, hvilket kan putte en dæmper på din energi.
Læs hele horoskopet

Løven

Denne søndag er alletiders til at besøge lokale familiemedlemmer og fornøjelsesture. I dag har du brug for at brede vingerne ud og komme ud og omkring.
Læs hele horoskopet

Jomfruen

Du er fyldt med ideer omkring hvordan du bedst gør brug af dine forbindelser og de ting i livet, som du sætter højt. Du ønsker måske at købe noget smukt…
Læs hele horoskopet

Vægten

Nu hvor din tegnhersker, Venus, er i dit tegn, sammen med Merkur, er du fyldt med entusiasme og ideer. Det er en søndag til at række ud til andre.
Læs hele horoskopet

Skorpionen

Du er mere eller mindre overladt til dig selv for at finde ud af de praktiske ting på den sociale scene. Det er godt at finde ud af hvem du…
Læs hele horoskopet

Skytten

Det er en social og udadvendt søndag, hvor nye venner dukker op. Aktiviteter med børn – dine egne og andres – er på dagsordnen.
Læs hele horoskopet

Stenbukken

Der er dynamiske initiativer i familien og nye stemmer ønsker at blive hørt. Hvis du føler at tingene går for stærkt, så slår du bremserne i.
Læs hele horoskopet

Vandmanden

Lokale ture og internationale kontakter er på dagsordnen i dag, og der er en følelse af optimisme omkring fremtiden. Der er bud efter kommunikation initiativer.
Læs hele horoskopet

Fisken

Partnere er fyld med lyse ideer, selv om dette kan betyde der skal bruges penge. Generelt ser tingene meget positive ud i øjeblikket, så du kan godt tage initiativet.
Læs hele horoskopet
1 2 3 1.322

Stjernetegn

Stjernetegn og stjernetegnsastrologi kan fortælle dig meget, både noget om dig selv og noget om din fremtid. Astrologien tager udgangspunkt i en situation, et sted eller en person, for at foretage en slags forudsigelse af, hvad der kan ske ude i fremtiden for den person, eller det sted.

Stjernetegnsastrologien tager udgangspunkt i personer, der er født i en bestemt måned. Ud fra deres stjernetegn, kan astrologen vurdere hvordan deres grundlæggende karaktertræk kan være. Arv og miljø har naturligvis meget med din personlighed at gøre, men dit stjernetegn viser nogle helt grundlæggende træk.

Hvilke stjernetegn er der?

Dit stjernetegn er bestemt efter hvilken måned, du er er født i. Dengang man opfandt teorien om stjernetegn fulgte stjernetegnene månederne, men nu er overlapper stjernetegnene månederne. Det skyldes at kalenderåret er blevet forskubbet igennem de sidste 3000 år.

Stjernetegnene er:

Vædder fra den 21. marts til den 20. april

Tyr fra den 21. april til den 21. maj

Tvilling fra den 22. maj til den 21. juni

Krebs fra den 22. juni til den 22. juli

Løve fra den 23. juli til den 23. august

Jomfru fra den 24. august til den 23. september

Vægt fra den 24. september til den 23. oktober

Skorpion fra den 24. oktober til den 22. november

Skytte fra den 23. november til den 21. december

Stenbuk fra den 22. december til den 20. januar

Vandmand fra den 21. januar til den 18. februar

Fisk fra den 19. februar til den 20. marts

Hvert stjernetegn har nogle helt særlige gennemgående træk og her på siden, kan du læse vores detaljerede karakterbeskrivelser for alle de 12 stjernetegn.

Hvad kan jeg bruge mit stjernetegn til?

Dit stjernetegn kan bruges til mange ting, og først og fremmest kan du nyde godt af, at lære dig selv bedre at kende. Jo mere du ved om dig selv, og jo bedre du kender dine gode og dårlige sider, jo nemmere er det at acceptere at nogle af din mærkelige vaner hænger sammen med dit stjernetegn.

Du kan bruge den viden til at udvikle dig, så du kan håndtere dine mine gode sider bedre og også kan udnytter dine talenter på en mere hensigtsmæssig måde.

Hvad er stjernetegnsastrologi?

Stjernetegnsastrologi, som du finder her på siden, er astrologi baseret på stjernetegnet. Det er horoskoper, der er lavet af en astrolog, for de 12 stjernetegn.

Du deler dit horoskop med alle de andre mennesker på planeten, der har samme stjernetegn. Det er klar, at det ikke er alt, der står i horoskopet, der passer på jer alle sammen, men der vil ofte være ting, du kan nikke genkendende til og energierne, der strømmer igennem dit stjernetegn, vil du kunne mærke, også selvom det ikke nødvendigvis er hele horoskopet, der passer på dig.

Stjernetegnsastrologi er en meget populær måde at læse sit horoskop på. Det er gratis, og du får både spænding og mystisk ind i din daglige trummerum. Læser du dem dagligt eller ugentligt, får du små, inspirerende ord med på vejen til din dag, mens både måneds- og årshoroskopet er godt til at give dig nogle overordnede linjer for tiden der kommer.

Vælg dit stjernetegn, og læs dit daglige horoskop.