Vædderen

Det kan blive en konstruktiv dag professionelt, hvis du justerer kravene der er til de kræfter der er til rådighed. Innovation foretrækkes hvis det overvåges omhyggeligt.
Læs hele horoskopet

Tyren

Den hemmelige ingrediens til et gruppe projekt er at have kontakt til erfarne mennesker, som giver omhyggelige og realistiske råd. En dag til at se og lære.
Læs hele horoskopet

Tvillingerne

Nogen følger i dine fodspor og drager de samme konklusioner som du – kun et brud med etablerede tanker kan bringe nye horisonter.
Læs hele horoskopet

Krebsen

Usikkerheden topper med hensyn til økonomisk eller følelsesmæssig tryghed, fordi det er tiden til at prøve noget nyt. Partnerskab og innovation foretrækkes.
Læs hele horoskopet

Løven

Forvent det uventede i dag i dine relationer og omkring din karriere. Andre mennesker har lyst til at eksperimentere og tage chancer og du kan lige så godt følge med.
Læs hele horoskopet

Jomfruen

Du og dine kolleger er villige til at lave et brud til fortiden og eksperimentere. Også derhjemme er der en lyst til at tage en chance og udvide horisonterne.
Læs hele horoskopet

Vægten

Børn og dem der står dig nært viser deres uforudsigelige sider og ønsker plads og frihed. Det er en god onsdag til at innovere i hjemmet og på jobbet.
Læs hele horoskopet

Skorpionen

Du kan forvente forandringer omkring hjemmet, da nye mennesker har planer om at gøre tingene anderledes. Du er motiveret til at eksperimentere og undersøge muligheder.
Læs hele horoskopet

Skytten

De næste par dage er ideelle til at tage sig af administrative og økonomiske emner. Innovative systemer på jobbet kan spare tid og penge.
Læs hele horoskopet

Stenbukken

Månen går ind i dit tegn i dag og folk du har et stærkt tidligere forhold til kommer med kreative ideer for udvidelse og vækst.
Læs hele horoskopet

Vandmanden

Solen i dit tegn støder sammen med Uranus i aften, hvilket bringer uventede forandringer i dit personlige liv, måske på grund af møder med en lokal gruppe.
Læs hele horoskopet

Fisken

En harmonisk kontakt mellem Venus som er i dit tegn og Jupiter bringer held, kærlighed og lykke. Folk er villige til at ofre sig for din skyld.
Læs hele horoskopet
1 2 3 1.474

Stjernetegn

Stjernetegn og stjernetegnsastrologi kan fortælle dig meget, både noget om dig selv og noget om din fremtid. Astrologien tager udgangspunkt i en situation, et sted eller en person, for at foretage en slags forudsigelse af, hvad der kan ske ude i fremtiden for den person, eller det sted.

Stjernetegnsastrologien tager udgangspunkt i personer, der er født i en bestemt måned. Ud fra deres stjernetegn, kan astrologen vurdere hvordan deres grundlæggende karaktertræk kan være. Arv og miljø har naturligvis meget med din personlighed at gøre, men dit stjernetegn viser nogle helt grundlæggende træk.

Hvilke stjernetegn er der?

Dit stjernetegn er bestemt efter hvilken måned, du er er født i. Dengang man opfandt teorien om stjernetegn fulgte stjernetegnene månederne, men nu er overlapper stjernetegnene månederne. Det skyldes at kalenderåret er blevet forskubbet igennem de sidste 3000 år.

Stjernetegnene er:

Vædder fra den 21. marts til den 20. april

Tyr fra den 21. april til den 21. maj

Tvilling fra den 22. maj til den 21. juni

Krebs fra den 22. juni til den 22. juli

Løve fra den 23. juli til den 23. august

Jomfru fra den 24. august til den 23. september

Vægt fra den 24. september til den 23. oktober

Skorpion fra den 24. oktober til den 22. november

Skytte fra den 23. november til den 21. december

Stenbuk fra den 22. december til den 20. januar

Vandmand fra den 21. januar til den 18. februar

Fisk fra den 19. februar til den 20. marts

Hvert stjernetegn har nogle helt særlige gennemgående træk og her på siden, kan du læse vores detaljerede karakterbeskrivelser for alle de 12 stjernetegn.

Hvad kan jeg bruge mit stjernetegn til?

Dit stjernetegn kan bruges til mange ting, og først og fremmest kan du nyde godt af, at lære dig selv bedre at kende. Jo mere du ved om dig selv, og jo bedre du kender dine gode og dårlige sider, jo nemmere er det at acceptere at nogle af din mærkelige vaner hænger sammen med dit stjernetegn.

Du kan bruge den viden til at udvikle dig, så du kan håndtere dine mine gode sider bedre og også kan udnytter dine talenter på en mere hensigtsmæssig måde.

Hvad er stjernetegnsastrologi?

Stjernetegnsastrologi, som du finder her på siden, er astrologi baseret på stjernetegnet. Det er horoskoper, der er lavet af en astrolog, for de 12 stjernetegn.

Du deler dit horoskop med alle de andre mennesker på planeten, der har samme stjernetegn. Det er klar, at det ikke er alt, der står i horoskopet, der passer på jer alle sammen, men der vil ofte være ting, du kan nikke genkendende til og energierne, der strømmer igennem dit stjernetegn, vil du kunne mærke, også selvom det ikke nødvendigvis er hele horoskopet, der passer på dig.

Stjernetegnsastrologi er en meget populær måde at læse sit horoskop på. Det er gratis, og du får både spænding og mystisk ind i din daglige trummerum. Læser du dem dagligt eller ugentligt, får du små, inspirerende ord med på vejen til din dag, mens både måneds- og årshoroskopet er godt til at give dig nogle overordnede linjer for tiden der kommer.

Vælg dit stjernetegn, og læs dit daglige horoskop.