Vædderen

Weekenden bringer en bemærkelsesværdig toneændring, og du har muligvis brug for tid alene til at overveje nye rytmer, der snart vil påvirke dit daglige arbejdsliv.
Læs hele horoskopet

Tyren

Et familiemedlem bevæger sig videre for at arbejde på nye prioriteter, og tingene er i forandring denne weekend. Du er dog stadig i humør til sociale begivenheder derhjemme.
Læs hele horoskopet

Tvillingerne

Denne weekend kommer der nyankomne i det hjemlige miljø, hvilket varsler om en travl tid i hjemmet. At definere hvordan du skal prioritere hvad du ønsker at gøre er lidt…
Læs hele horoskopet

Krebsen

Det er alletiders lørdag til at diskutere drømme og forhåbninger med partnere. Der er udsigt til økonomisk vækst, men du er nødt til at være realistisk omkring begrænsninger.
Læs hele horoskopet

Løven

En der har stået dig nært forlader scenen denne weekend. Folk giver måske løfter som de får svært ved at holde, men hjertet er på rette plads.
Læs hele horoskopet

Jomfruen

Når den dynamiske Mars bevæger sig ind i dit tegn denne weekend, starter der en flittig periode. Nu er det tid til at få alt på plads bag kulisserne, før…
Læs hele horoskopet

Vægten

Dit hjerte er hos dine venner og dit sociale liv, men du føler måske også at der er pligter du er nødt til at tage dig af. Føl dig ikke…
Læs hele horoskopet

Skorpionen

Denne weekend bringer en overgang fra en periode med fremtrædenhed til mere ydmyghed, hvor du føler det er mere givende at hjælpe venner og være en del af et team.
Læs hele horoskopet

Skytten

Familieemner er i dine tanker i dag, selvom der kan være forstyrrelser og mangel på fokus. Mange af de ting du forestiller dig, sker simpelthen ikke.
Læs hele horoskopet

Stenbukken

Folk i dit lokale miljø, såsom søskende eller naboer, kan være forvirrede omkring noget og søger dine råd, struktur og retning.
Læs hele horoskopet

Vandmanden

Du har høje håb om materielle fordele og mere struktur i dit liv, selvom sociale begivenheder kan få dig på afveje. Modstand og mådehold.
Læs hele horoskopet

Fisken

Dette er en af de dage hvor din fantasi tager overhånd. Husk på, at drømme kan ødelægge energien, med mindre de fokuseres på noget konkret.
Læs hele horoskopet
1 2 3 1.288

Stjernetegn

Stjernetegn og stjernetegnsastrologi kan fortælle dig meget, både noget om dig selv og noget om din fremtid. Astrologien tager udgangspunkt i en situation, et sted eller en person, for at foretage en slags forudsigelse af, hvad der kan ske ude i fremtiden for den person, eller det sted.

Stjernetegnsastrologien tager udgangspunkt i personer, der er født i en bestemt måned. Ud fra deres stjernetegn, kan astrologen vurdere hvordan deres grundlæggende karaktertræk kan være. Arv og miljø har naturligvis meget med din personlighed at gøre, men dit stjernetegn viser nogle helt grundlæggende træk.

Hvilke stjernetegn er der?

Dit stjernetegn er bestemt efter hvilken måned, du er er født i. Dengang man opfandt teorien om stjernetegn fulgte stjernetegnene månederne, men nu er overlapper stjernetegnene månederne. Det skyldes at kalenderåret er blevet forskubbet igennem de sidste 3000 år.

Stjernetegnene er:

Vædder fra den 21. marts til den 20. april

Tyr fra den 21. april til den 21. maj

Tvilling fra den 22. maj til den 21. juni

Krebs fra den 22. juni til den 22. juli

Løve fra den 23. juli til den 23. august

Jomfru fra den 24. august til den 23. september

Vægt fra den 24. september til den 23. oktober

Skorpion fra den 24. oktober til den 22. november

Skytte fra den 23. november til den 21. december

Stenbuk fra den 22. december til den 20. januar

Vandmand fra den 21. januar til den 18. februar

Fisk fra den 19. februar til den 20. marts

Hvert stjernetegn har nogle helt særlige gennemgående træk og her på siden, kan du læse vores detaljerede karakterbeskrivelser for alle de 12 stjernetegn.

Hvad kan jeg bruge mit stjernetegn til?

Dit stjernetegn kan bruges til mange ting, og først og fremmest kan du nyde godt af, at lære dig selv bedre at kende. Jo mere du ved om dig selv, og jo bedre du kender dine gode og dårlige sider, jo nemmere er det at acceptere at nogle af din mærkelige vaner hænger sammen med dit stjernetegn.

Du kan bruge den viden til at udvikle dig, så du kan håndtere dine mine gode sider bedre og også kan udnytter dine talenter på en mere hensigtsmæssig måde.

Hvad er stjernetegnsastrologi?

Stjernetegnsastrologi, som du finder her på siden, er astrologi baseret på stjernetegnet. Det er horoskoper, der er lavet af en astrolog, for de 12 stjernetegn.

Du deler dit horoskop med alle de andre mennesker på planeten, der har samme stjernetegn. Det er klar, at det ikke er alt, der står i horoskopet, der passer på jer alle sammen, men der vil ofte være ting, du kan nikke genkendende til og energierne, der strømmer igennem dit stjernetegn, vil du kunne mærke, også selvom det ikke nødvendigvis er hele horoskopet, der passer på dig.

Stjernetegnsastrologi er en meget populær måde at læse sit horoskop på. Det er gratis, og du får både spænding og mystisk ind i din daglige trummerum. Læser du dem dagligt eller ugentligt, får du små, inspirerende ord med på vejen til din dag, mens både måneds- og årshoroskopet er godt til at give dig nogle overordnede linjer for tiden der kommer.

Vælg dit stjernetegn, og læs dit daglige horoskop.