Vædderen

Der er en ny fokus på det sociale liv på den ene side, og børn og romantik på den anden. Der bliver skabt forbindelser som overgår afstand og sociale bånd.
Læs hele horoskopet

Tyren

Det er en konstruktiv søndag for at planlægge med børn og partnere. Der er en ny fokus på forandring både i hjemmet og professionelt.
Læs hele horoskopet

Tvillingerne

En ny udadvendt periode begynder, hvilket er en ideel tid for at rejse, og for at genbesøge og møde folk fra nær og fjern.
Læs hele horoskopet

Krebsen

Der vil snart være mindre fokus på dig selv og dine personlige valg, og mere fokus på dine resurser, som kan forøges igennem internationale kontakter.
Læs hele horoskopet

Løven

I det dit tegns hersker, Solen, bevæger sig ind i Løven i dag, begynder en ny udadvendt og behagelig periode, hvilket er ideelt for rejse og nydelse.
Læs hele horoskopet

Jomfruen

Denne periode er en tid til at tage en pause fra det hele. Møder med folk, der har helt anderledes vaner end dig, kan være interessante for dig.
Læs hele horoskopet

Vægten

Nye venner dukker op på scenen, hvilket bringer rejse og spændende ideer som du skal fordøje. Samtidigt forbliver du utilgængelig og drømmende.
Læs hele horoskopet

Skorpionen

I det weekenden kommer nærmere, dukker nye ledere og nye muligheder for lederskab op. Det er vigtigt at gøre noget anderledes og adskille dig fra flokken.
Læs hele horoskopet

Skytten

Månen går ind i dit tegn senere i dag og nye horisonter åbner sig. Den kommende periode er spændende for rejse, særligt til destinationer der er langt væk.
Læs hele horoskopet

Stenbukken

Du bliver nød til at være opmærksom på hvordan du omgås de mennesker du er tæt på. De kan have lyst til at gøre tingene anderledes.
Læs hele horoskopet

Vandmanden

Solen bevæger sig ind i dit modsatte tegn, Løven, i dag, du vil opdage at folk som du er tæt på er klar til at gøre noget vildt.
Læs hele horoskopet

Fisken

Lige nu kan du arbejde godt sammen med folk som har de samme idealer som dig, og som har evnen til at føre dem ud i livet.
Læs hele horoskopet
1 2 3 777

Her på Dagshoroskop.dk kan du hver eneste dag læse dagens horoskop, ugens horoskop, månedens horoskop og dit årshoroskop  – helt gratis! Det gælder naturligvis for såvel dit eget som de øvrige stjernetegn.

Dit daglige horoskop fortæller dig noget om hvad du har i vente netop i dag, og herunder hvordan planeterne påvirker dit stjernetegn.

Dermed får du med dit daglige horoskop en større indsigt i de forhold, der har indflydelse på din hverdag.

Dagens horoskop – få inspiration i hverdagen

Dagens horoskop giver dig på den måde inspiration og små puf i hverdagen som kan medvirke i din stræben efter at udvikle dig som menneske. Ved at blive mere bevidst om dine kvaliteter og fortrin, kan du lære at udnytte og forstærke dine styrker, samtidig med at du undgår eller nedbringer nogle af de udfordringer som dine medfødte svagheder kan medføre.

Dagshoroskopet tager udgangspunkt i nogle gennemgående astrologiske tendenser, som for eksempel planeternes bevægelse. På den måde kan de dygtige astrologer der lægger horoskoperne analysere og komme med kvalificerede bud på hvordan udviklingen bliver for mennesker der er født i det pågældende stjernetegn, på netop denne dag.

Udover dagens horoskop, finder du her på Dagshoroskop.dk også:

Vil du lære mere om dig selv og hvorfor du har mærkelige vaner, særlige talenter – eller hvorfor det netop er dig, der altid er den kreative i familien, så læs også vores gennemgang af de 12 stjernetegn. Du kan læse om alle de 12 stjernetegn, og finde ud af hvert stjernetegns finurligheder og forskelle.

Indholdet i dit daglige horoskop er baseret på dit stjernetegn, og det giver dig information om den indflydelse planeterne har på dit daglige liv.

Bare find dit stjernetegn i listen, og så er du i gang.

Du kan altid regne med, at dit daglige horoskop er helt nyt, så det kan godt betale sig, at tjekke hvordan dit held (eller uheld!) ser ud netop denne dag.

Sådan bruger du dit dagshoroskop

I stedet for bare at læse dit horoskop og smile over de spændende ting, der kan stå om kærligheden, din økonomi eller dit familieliv, kan du faktisk aktivt benytte dig af den vejledning, du får fra planeterne.

Du har med hjælp fra dit horoskop mulighed for at bestemme dig for i hvilken retning dit liv skal gå, og hvis du reagerer på opfordringerne fra horoskopet, kan du stille og roligt tage større kontrol over og få mere indflydelse på de ting der sker i dit liv.

Står der i dit horoskop at heldet er med dig, så kan det være du skal ud og købe en lotto-kupon. Har du held i kærlighed, så er det måske i dag, du skal invitere din lækre nabo til kaffe.

Læs dit stjernetegns daglige horoskop hver eneste dag, så får du information om alle de kosmiske indspark der påvirker netop dit tegn. Brug dem aktivt og du vil hurtigt opleve hvordan dit liv forandrer sig.

Det er sjovt at læse sit daglige horoskop  – skøn underholdning, og noget du faktisk også kan bruge!

Læs meget mere om daglige horoskoper her.

Dagens horoskop
5 (100%) 11 Stemmer