Vædderen

Det er måske en humørsyg søndag og det er godt at tale om de følelsesmæssige understrømme i dine relationer. I aften domineres af et positivt livssyn.
Læs hele horoskopet

Tyren

Det er en lovende søndag for venskaber og til at tale om de dybe emner, som normalt fejes ind under gulvtæppet. Du er motiveret til at hjælpe andre.
Læs hele horoskopet

Tvillingerne

Du ønsker at gøre dine egne ting og tænke dine egne tanker, som andre måske finder lidt provokerende. Samtidig er der en forpligtelse til at hjælpe.
Læs hele horoskopet

Krebsen

Der er intens fokus på dine relationer og du kunne godt bruge en pause. Tingene lyser betydeligt op i aften og du har interessante samtaler.
Læs hele horoskopet

Løven

Du ønsker at tingene skal være anderledes i dit daglige liv og nye relationer og venskaber er nøglen. Den kommende uge starter med spænding og uventede begivenheder.
Læs hele horoskopet

Jomfruen

Du ønsker dit arbejdsliv skal være mere varieret og spændende og i næste uge kan du forvente ankomster på jobbet og en frisk følelse af solidaritet.
Læs hele horoskopet

Vægten

Du ofrer dig gerne for at hjælpe andre mennesker. Den intense følelsesmæssige omgang i familien ebber ud og spændende tider starter.
Læs hele horoskopet

Skorpionen

Møder med søskende og lokale i dag karakteriseret ved seriøse diskussioner om ting som man normalt ikke taler om. Tilbageholdenhed er vigtig.
Læs hele horoskopet

Skytten

Du holder dig meget for dig selv denne søndag, selvom aftentiden kan bringe en pludselig byge af begivenheder og spænding. Forvent at nogen kontakter dig.
Læs hele horoskopet

Stenbukken

En indflydelsesrig person er på vej til at forlade din indflydelses sfære og dette kan føre til en uforudsigelig udvikling i løbet af den kommende uge.
Læs hele horoskopet

Vandmanden

Du føler der blæser nye vinde og venner eller partnere kommer til at spille en vigtigere rolle i dit liv. Forvent at folk er ret uforudsigelige.
Læs hele horoskopet

Fisken

Denne søndag er et udmærket tidspunkt til at diskutere seriøse principper med venner og associerede som du er en del af. Nogen forlader gruppen.
Læs hele horoskopet
1 2 3 1.235

Her på Dagshoroskop.dk kan du hver eneste dag læse dagens horoskop, ugens horoskop, månedens horoskop og dit årshoroskop  – helt gratis! Det gælder naturligvis for såvel dit eget som de øvrige stjernetegn.

Dit daglige horoskop fortæller dig noget om hvad du har i vente netop i dag, og herunder hvordan planeterne påvirker dit stjernetegn.

Dermed får du med dit daglige horoskop en større indsigt i de forhold, der har indflydelse på din hverdag.

Dagens horoskop – få inspiration i hverdagen

Dagens horoskop giver dig på den måde inspiration og små puf i hverdagen som kan medvirke i din stræben efter at udvikle dig som menneske. Ved at blive mere bevidst om dine kvaliteter og fortrin, kan du lære at udnytte og forstærke dine styrker, samtidig med at du undgår eller nedbringer nogle af de udfordringer som dine medfødte svagheder kan medføre.

Dagshoroskopet tager udgangspunkt i nogle gennemgående astrologiske tendenser, som for eksempel planeternes bevægelse. På den måde kan de dygtige astrologer der lægger horoskoperne analysere og komme med kvalificerede bud på hvordan udviklingen bliver for mennesker der er født i det pågældende stjernetegn, på netop denne dag.

Udover dagens horoskop, finder du her på Dagshoroskop.dk også:

Vil du lære mere om dig selv og hvorfor du har mærkelige vaner, særlige talenter – eller hvorfor det netop er dig, der altid er den kreative i familien, så læs også vores gennemgang af de 12 stjernetegn. Du kan læse om alle de 12 stjernetegn, og finde ud af hvert stjernetegns finurligheder og forskelle.

Indholdet i dit daglige horoskop er baseret på dit stjernetegn, og det giver dig information om den indflydelse planeterne har på dit daglige liv.

Bare find dit stjernetegn i listen, og så er du i gang.

Du kan altid regne med, at dit daglige horoskop er helt nyt, så det kan godt betale sig, at tjekke hvordan dit held (eller uheld!) ser ud netop denne dag.

Sådan bruger du dit dagshoroskop

I stedet for bare at læse dit horoskop og smile over de spændende ting, der kan stå om kærligheden, din økonomi eller dit familieliv, kan du faktisk aktivt benytte dig af den vejledning, du får fra planeterne.

Du har med hjælp fra dit horoskop mulighed for at bestemme dig for i hvilken retning dit liv skal gå, og hvis du reagerer på opfordringerne fra horoskopet, kan du stille og roligt tage større kontrol over og få mere indflydelse på de ting der sker i dit liv.

Står der i dit horoskop at heldet er med dig, så kan det være du skal ud og købe en lotto-kupon. Har du held i kærlighed, så er det måske i dag, du skal invitere din lækre nabo til kaffe.

Læs dit stjernetegns daglige horoskop hver eneste dag, så får du information om alle de kosmiske indspark der påvirker netop dit tegn. Brug dem aktivt og du vil hurtigt opleve hvordan dit liv forandrer sig.

Det er sjovt at læse sit daglige horoskop  – skøn underholdning, og noget du faktisk også kan bruge!

Læs meget mere om daglige horoskoper her.

4.8 (96.67%) 12 Stemmer