Vædderen

Månen går ind i dit tegn i dag hvilket giver masser af energi – især i forbindelse med dine relationer. For at undgå frustrationer i aften skal du være tålmodig…
Læs hele horoskopet

Tyren

Du oplever at du er i dejligt selskab i dag og det er et godt tidspunkt til dynamiske aktiviter sammen med andre mennesker som har et kommunikationsprojekt i tankerne.
Læs hele horoskopet

Tvillingerne

Det er en sjov søndag – dejligt sammen med børn og god til dating og romantik også. Du finder sammen med folk som har de samme æstetiske værdier som du.
Læs hele horoskopet

Krebsen

Det er en dynamisk dag på hjemmefronten med familiebesøg og æstetiske initiativer. Partere fortrækker at spille sikkert, hvilket kan putte en dæmper på din energi.
Læs hele horoskopet

Løven

Denne søndag er alletiders til at besøge lokale familiemedlemmer og fornøjelsesture. I dag har du brug for at brede vingerne ud og komme ud og omkring.
Læs hele horoskopet

Jomfruen

Du er fyldt med ideer omkring hvordan du bedst gør brug af dine forbindelser og de ting i livet, som du sætter højt. Du ønsker måske at købe noget smukt…
Læs hele horoskopet

Vægten

Nu hvor din tegnhersker, Venus, er i dit tegn, sammen med Merkur, er du fyldt med entusiasme og ideer. Det er en søndag til at række ud til andre.
Læs hele horoskopet

Skorpionen

Du er mere eller mindre overladt til dig selv for at finde ud af de praktiske ting på den sociale scene. Det er godt at finde ud af hvem du…
Læs hele horoskopet

Skytten

Det er en social og udadvendt søndag, hvor nye venner dukker op. Aktiviteter med børn – dine egne og andres – er på dagsordnen.
Læs hele horoskopet

Stenbukken

Der er dynamiske initiativer i familien og nye stemmer ønsker at blive hørt. Hvis du føler at tingene går for stærkt, så slår du bremserne i.
Læs hele horoskopet

Vandmanden

Lokale ture og internationale kontakter er på dagsordnen i dag, og der er en følelse af optimisme omkring fremtiden. Der er bud efter kommunikation initiativer.
Læs hele horoskopet

Fisken

Partnere er fyld med lyse ideer, selv om dette kan betyde der skal bruges penge. Generelt ser tingene meget positive ud i øjeblikket, så du kan godt tage initiativet.
Læs hele horoskopet
1 2 3 1.109

Her på Dagshoroskop.dk kan du hver eneste dag læse dagens horoskop, ugens horoskop, månedens horoskop og dit årshoroskop  – helt gratis! Det gælder naturligvis for såvel dit eget som de øvrige stjernetegn.

Dit daglige horoskop fortæller dig noget om hvad du har i vente netop i dag, og herunder hvordan planeterne påvirker dit stjernetegn.

Dermed får du med dit daglige horoskop en større indsigt i de forhold, der har indflydelse på din hverdag.

Dagens horoskop – få inspiration i hverdagen

Dagens horoskop giver dig på den måde inspiration og små puf i hverdagen som kan medvirke i din stræben efter at udvikle dig som menneske. Ved at blive mere bevidst om dine kvaliteter og fortrin, kan du lære at udnytte og forstærke dine styrker, samtidig med at du undgår eller nedbringer nogle af de udfordringer som dine medfødte svagheder kan medføre.

Dagshoroskopet tager udgangspunkt i nogle gennemgående astrologiske tendenser, som for eksempel planeternes bevægelse. På den måde kan de dygtige astrologer der lægger horoskoperne analysere og komme med kvalificerede bud på hvordan udviklingen bliver for mennesker der er født i det pågældende stjernetegn, på netop denne dag.

Udover dagens horoskop, finder du her på Dagshoroskop.dk også:

Vil du lære mere om dig selv og hvorfor du har mærkelige vaner, særlige talenter – eller hvorfor det netop er dig, der altid er den kreative i familien, så læs også vores gennemgang af de 12 stjernetegn. Du kan læse om alle de 12 stjernetegn, og finde ud af hvert stjernetegns finurligheder og forskelle.

Indholdet i dit daglige horoskop er baseret på dit stjernetegn, og det giver dig information om den indflydelse planeterne har på dit daglige liv.

Bare find dit stjernetegn i listen, og så er du i gang.

Du kan altid regne med, at dit daglige horoskop er helt nyt, så det kan godt betale sig, at tjekke hvordan dit held (eller uheld!) ser ud netop denne dag.

Sådan bruger du dit dagshoroskop

I stedet for bare at læse dit horoskop og smile over de spændende ting, der kan stå om kærligheden, din økonomi eller dit familieliv, kan du faktisk aktivt benytte dig af den vejledning, du får fra planeterne.

Du har med hjælp fra dit horoskop mulighed for at bestemme dig for i hvilken retning dit liv skal gå, og hvis du reagerer på opfordringerne fra horoskopet, kan du stille og roligt tage større kontrol over og få mere indflydelse på de ting der sker i dit liv.

Står der i dit horoskop at heldet er med dig, så kan det være du skal ud og købe en lotto-kupon. Har du held i kærlighed, så er det måske i dag, du skal invitere din lækre nabo til kaffe.

Læs dit stjernetegns daglige horoskop hver eneste dag, så får du information om alle de kosmiske indspark der påvirker netop dit tegn. Brug dem aktivt og du vil hurtigt opleve hvordan dit liv forandrer sig.

Det er sjovt at læse sit daglige horoskop  – skøn underholdning, og noget du faktisk også kan bruge!

Læs meget mere om daglige horoskoper her.

4.8 (96.67%) 12 Stemmer