Vædderen

Spændinger fra weekenden forsvinder, og mandag medfører nye optimistiske perspektiver. Ugen vil bringe en overgang til en mindre følelsesmæssigt intens periode.
Læs hele horoskopet

Tyren

Starten på arbejdsugen kaster et anderledes lys på tingene. Du føler at en overgang er på vej, som vil gøre dig i stand til at bruge mere tid på sociale…
Læs hele horoskopet

Tvillingerne

Professionelt er du en smule klar over hvor du skal hen. Snart har du energien til at omformulere og promovere din dagsorden.
Læs hele horoskopet

Krebsen

Succesfulde initiativer på arbejdet gør dig i stand til at udtrykke præcis hvor du vil hen. Folk har brug for klare instruktioner ellers farer de vild.
Læs hele horoskopet

Løven

Det er en dynamisk dag, hvor du kan prøve at få dine kreative ideer accepteret. Besværlige folk og forhold på arbejdet mister deres indflydelse snart.
Læs hele horoskopet

Jomfruen

Det er kritisk, at du ikke begår de samme fejl som tidligere, i dine forhold til andre mennesker. Brug noget tid på at vurdere din situation.
Læs hele horoskopet

Vægten

Det er en ideel dag for rejse og kommunikation. Der er ting du skal afslutte, før du kommer videre til nye prioriteter.
Læs hele horoskopet

Skorpionen

Der er grund til optimisme, finansielt, og på arbejdet, selv hvis forhold har været udmattende på det seneste. Tiden er kommet til, at du skal handle.
Læs hele horoskopet

Skytten

Månen i dit tegn, i harmoni med Solen, medfører retfærdig optimisme, særligt når det kommer til kreative projekter og selvudfoldelse.
Læs hele horoskopet

Stenbukken

Det er god mandag for at koncentrere dig om private initiativer i hjemmet eller på arbejdet. Folk har hemmeligheder, som de gerne vil hviske til dig.
Læs hele horoskopet

Vandmanden

Gruppeinitiativer og rejse er på dagsordenen i dag. Partnere har en vision de gerne vil realisere. Du finder en interessant indkomstkilde.
Læs hele horoskopet

Fisken

Det er en god dag for at udvide dit perspektiv og for at tage finansielle initiativer. Henover de næste par uger kommer heldet til dig.
Læs hele horoskopet
1 2 3 938

Her på Dagshoroskop.dk kan du hver eneste dag læse dagens horoskop, ugens horoskop, månedens horoskop og dit årshoroskop  – helt gratis! Det gælder naturligvis for såvel dit eget som de øvrige stjernetegn.

Dit daglige horoskop fortæller dig noget om hvad du har i vente netop i dag, og herunder hvordan planeterne påvirker dit stjernetegn.

Dermed får du med dit daglige horoskop en større indsigt i de forhold, der har indflydelse på din hverdag.

Dagens horoskop – få inspiration i hverdagen

Dagens horoskop giver dig på den måde inspiration og små puf i hverdagen som kan medvirke i din stræben efter at udvikle dig som menneske. Ved at blive mere bevidst om dine kvaliteter og fortrin, kan du lære at udnytte og forstærke dine styrker, samtidig med at du undgår eller nedbringer nogle af de udfordringer som dine medfødte svagheder kan medføre.

Dagshoroskopet tager udgangspunkt i nogle gennemgående astrologiske tendenser, som for eksempel planeternes bevægelse. På den måde kan de dygtige astrologer der lægger horoskoperne analysere og komme med kvalificerede bud på hvordan udviklingen bliver for mennesker der er født i det pågældende stjernetegn, på netop denne dag.

Udover dagens horoskop, finder du her på Dagshoroskop.dk også:

Vil du lære mere om dig selv og hvorfor du har mærkelige vaner, særlige talenter – eller hvorfor det netop er dig, der altid er den kreative i familien, så læs også vores gennemgang af de 12 stjernetegn. Du kan læse om alle de 12 stjernetegn, og finde ud af hvert stjernetegns finurligheder og forskelle.

Indholdet i dit daglige horoskop er baseret på dit stjernetegn, og det giver dig information om den indflydelse planeterne har på dit daglige liv.

Bare find dit stjernetegn i listen, og så er du i gang.

Du kan altid regne med, at dit daglige horoskop er helt nyt, så det kan godt betale sig, at tjekke hvordan dit held (eller uheld!) ser ud netop denne dag.

Sådan bruger du dit dagshoroskop

I stedet for bare at læse dit horoskop og smile over de spændende ting, der kan stå om kærligheden, din økonomi eller dit familieliv, kan du faktisk aktivt benytte dig af den vejledning, du får fra planeterne.

Du har med hjælp fra dit horoskop mulighed for at bestemme dig for i hvilken retning dit liv skal gå, og hvis du reagerer på opfordringerne fra horoskopet, kan du stille og roligt tage større kontrol over og få mere indflydelse på de ting der sker i dit liv.

Står der i dit horoskop at heldet er med dig, så kan det være du skal ud og købe en lotto-kupon. Har du held i kærlighed, så er det måske i dag, du skal invitere din lækre nabo til kaffe.

Læs dit stjernetegns daglige horoskop hver eneste dag, så får du information om alle de kosmiske indspark der påvirker netop dit tegn. Brug dem aktivt og du vil hurtigt opleve hvordan dit liv forandrer sig.

Det er sjovt at læse sit daglige horoskop  – skøn underholdning, og noget du faktisk også kan bruge!

Læs meget mere om daglige horoskoper her.

4.8 (96.67%) 12 Stemmer