Vædderen

Det er en ideel dag for kommunikation, særligt for legesyge udvekslinger imellem de folk du møder hver dag. Kærligheden blomstrer og horisonter åbner sig.
Læs hele horoskopet

Tyren

I det dit tegns hersker Venus er i fuldstændig harmoni med Mars, er det den perfekte dag for at skabe forbindelser, både fysiske og virtuelle. Et kreativt bånd bringer lykke.
Læs hele horoskopet

Tvillingerne

I det Merkur slutter sig til Pluto i dag, kommer skjulte kendsgerninger ud i lyset, hvilket skaber store forandringer i din tankegang. Du kan have brug for at skjule nogle…
Læs hele horoskopet

Krebsen

Kommunikation er intens i dag, og det er enten sort eller hvidt. I dit arbejdsliv er der harmoni og endda en euforisk følelse omkring muligheder.
Læs hele horoskopet

Løven

Slutningen på arbejdsugen medbringer en pause fra arbejdspres. Dating, romantik og underholdning er oppe i luften så få det meste ud af dit kærlighedsliv.
Læs hele horoskopet

Jomfruen

Dit tegns hersker, Merkur, slutter sig til Pluto, og hvis der er noget, som du har fået nok af, så skal du sige fra. Diskussioner er overstået.
Læs hele horoskopet

Vægten

Denne fredag er din dag, når det kommer til kærlighed og harmonisk omgang med intelligente folk. Det er sikkert at løbe en risiko, hvis du tror på nogen.
Læs hele horoskopet

Skorpionen

Du har alle de resurser, som du har brug for og meget mere for at afslutte din nuværende opgave. Romantik med nogen på arbejdet kan være dagsordenen.
Læs hele horoskopet

Skytten

Der kan være mange lykkelige møder i dag, og livet handler mere om sjov end arbejde. Hvis du skal på en romantisk date, kunne der ikke være en bedre dag.
Læs hele horoskopet

Stenbukken

Andre mennesker kan have det sjovt samtidigt med, at du håndterer udmattende kommunikationsproblemer. Du føler, at du skal bestemme reglerne.
Læs hele horoskopet

Vandmanden

Det er en god dag for rejse, kommunikation og venskaber, selvom det kan blive hektisk. Styr dine tanker i en positiv retning og stress ikke for meget.
Læs hele horoskopet

Fisken

Folk skynder sig rundt i forbindelse med forskellige ærinder i dag, og du føler dig frisk og selvsikker. En ven eller en partner kan blive nødt til at håndtere en…
Læs hele horoskopet
1 2 3 872

Her på Dagshoroskop.dk kan du hver eneste dag læse dagens horoskop, ugens horoskop, månedens horoskop og dit årshoroskop  – helt gratis! Det gælder naturligvis for såvel dit eget som de øvrige stjernetegn.

Dit daglige horoskop fortæller dig noget om hvad du har i vente netop i dag, og herunder hvordan planeterne påvirker dit stjernetegn.

Dermed får du med dit daglige horoskop en større indsigt i de forhold, der har indflydelse på din hverdag.

Dagens horoskop – få inspiration i hverdagen

Dagens horoskop giver dig på den måde inspiration og små puf i hverdagen som kan medvirke i din stræben efter at udvikle dig som menneske. Ved at blive mere bevidst om dine kvaliteter og fortrin, kan du lære at udnytte og forstærke dine styrker, samtidig med at du undgår eller nedbringer nogle af de udfordringer som dine medfødte svagheder kan medføre.

Dagshoroskopet tager udgangspunkt i nogle gennemgående astrologiske tendenser, som for eksempel planeternes bevægelse. På den måde kan de dygtige astrologer der lægger horoskoperne analysere og komme med kvalificerede bud på hvordan udviklingen bliver for mennesker der er født i det pågældende stjernetegn, på netop denne dag.

Udover dagens horoskop, finder du her på Dagshoroskop.dk også:

Vil du lære mere om dig selv og hvorfor du har mærkelige vaner, særlige talenter – eller hvorfor det netop er dig, der altid er den kreative i familien, så læs også vores gennemgang af de 12 stjernetegn. Du kan læse om alle de 12 stjernetegn, og finde ud af hvert stjernetegns finurligheder og forskelle.

Indholdet i dit daglige horoskop er baseret på dit stjernetegn, og det giver dig information om den indflydelse planeterne har på dit daglige liv.

Bare find dit stjernetegn i listen, og så er du i gang.

Du kan altid regne med, at dit daglige horoskop er helt nyt, så det kan godt betale sig, at tjekke hvordan dit held (eller uheld!) ser ud netop denne dag.

Sådan bruger du dit dagshoroskop

I stedet for bare at læse dit horoskop og smile over de spændende ting, der kan stå om kærligheden, din økonomi eller dit familieliv, kan du faktisk aktivt benytte dig af den vejledning, du får fra planeterne.

Du har med hjælp fra dit horoskop mulighed for at bestemme dig for i hvilken retning dit liv skal gå, og hvis du reagerer på opfordringerne fra horoskopet, kan du stille og roligt tage større kontrol over og få mere indflydelse på de ting der sker i dit liv.

Står der i dit horoskop at heldet er med dig, så kan det være du skal ud og købe en lotto-kupon. Har du held i kærlighed, så er det måske i dag, du skal invitere din lækre nabo til kaffe.

Læs dit stjernetegns daglige horoskop hver eneste dag, så får du information om alle de kosmiske indspark der påvirker netop dit tegn. Brug dem aktivt og du vil hurtigt opleve hvordan dit liv forandrer sig.

Det er sjovt at læse sit daglige horoskop  – skøn underholdning, og noget du faktisk også kan bruge!

Læs meget mere om daglige horoskoper her.

Dagens horoskop
4.83 (96.67%) 12 Stemmer