Vædderen

Det er en weekend der skal nydes, enten sammen med venner eller en romantisk partner. Tag initiativ til at mødes med folk og have det lidt sjovt.
Læs hele horoskopet

Tyren

Det er en god dag til at få snakken i gang med folk du holder af. Folk ønsker at tale om de dybere emner. Lys partnerens liv op.
Læs hele horoskopet

Tvillingerne

Venner sætter pris på hjælp og støtte i øjeblikket – de går måske igennem svære tider. Der er stort fokus på vej, omkring forandringer på jobbet.
Læs hele horoskopet

Krebsen

Tal med venner og internationale forbindelser om projekter og penge i dag. Med al den forstyrrelser der sker, sætter folk pris på din evne til at glatte tingene ud.
Læs hele horoskopet

Løven

Det er en udadvendt søndag og et ret godt tidspunkt for rejser og romantik. En der står dig nært går igennem en svær tid og har brug for lidt kærlighed.
Læs hele horoskopet

Jomfruen

Du begynder at føle en stærk motivation til at grave dybere i tingene. Hvis du holder ud er der forstyrrende sandheder at afsløre i løbet af de næste to måneder.
Læs hele horoskopet

Vægten

Det er den perfekte søndag til at tage ud med børn, venner eller kærester og fejre livet. Partnere især har brug for der sker noget dejligt i disse prøvelsernes tid.
Læs hele horoskopet

Skorpionen

Det er en sjælden dag med harmoni, så brug lidt tid med familie eller venner og sæt bekymringer om arbejdet på hold. En partner kan give dig lige det du…
Læs hele horoskopet

Skytten

Det er en god søndag til at komme ud og omkring i nabolaget og have kontakt til vennerne. Hvis du er i humør til romantik, så er der plads til…
Læs hele horoskopet

Stenbukken

Plottet bliver tykkere med hensyn til sociale forbindelser og du kan forvente nye bekendte ryster tingene op i løbet af de næste to måneder.
Læs hele horoskopet

Vandmanden

Månen som er i dit tegn harmoniserer med Venus og Mars denne søndag, hvilket betyder at det er en god dag for kærlighed og venskaber, med folk fra nær og…
Læs hele horoskopet

Fisken

Det er en Facebook søndag, eller i hvert fald en tid, hvor det er venner der er langt væk og svære at nå, som kan sørge for mest interesse og…
Læs hele horoskopet
1 2 3 1.481

Her på Dagshoroskop.dk kan du hver eneste dag læse dagens horoskop, ugens horoskop, månedens horoskop og dit årshoroskop  – helt gratis! Det gælder naturligvis for såvel dit eget som de øvrige stjernetegn.

Dit daglige horoskop fortæller dig noget om hvad du har i vente netop i dag, og herunder hvordan planeterne påvirker dit stjernetegn.

Dermed får du med dit daglige horoskop en større indsigt i de forhold, der har indflydelse på din hverdag.

Dagens horoskop – få inspiration i hverdagen

Dagens horoskop giver dig på den måde inspiration og små puf i hverdagen som kan medvirke i din stræben efter at udvikle dig som menneske. Ved at blive mere bevidst om dine kvaliteter og fortrin, kan du lære at udnytte og forstærke dine styrker, samtidig med at du undgår eller nedbringer nogle af de udfordringer som dine medfødte svagheder kan medføre.

Dagshoroskopet tager udgangspunkt i nogle gennemgående astrologiske tendenser, som for eksempel planeternes bevægelse. På den måde kan de dygtige astrologer der lægger horoskoperne analysere og komme med kvalificerede bud på hvordan udviklingen bliver for mennesker der er født i det pågældende stjernetegn, på netop denne dag.

Udover dagens horoskop, finder du her på Dagshoroskop.dk også:

Vil du lære mere om dig selv og hvorfor du har mærkelige vaner, særlige talenter – eller hvorfor det netop er dig, der altid er den kreative i familien, så læs også vores gennemgang af de 12 stjernetegn. Du kan læse om alle de 12 stjernetegn, og finde ud af hvert stjernetegns finurligheder og forskelle.

Indholdet i dit daglige horoskop er baseret på dit stjernetegn, og det giver dig information om den indflydelse planeterne har på dit daglige liv.

Bare find dit stjernetegn i listen, og så er du i gang.

Du kan altid regne med, at dit daglige horoskop er helt nyt, så det kan godt betale sig, at tjekke hvordan dit held (eller uheld!) ser ud netop denne dag.

Sådan bruger du dit dagshoroskop

I stedet for bare at læse dit horoskop og smile over de spændende ting, der kan stå om kærligheden, din økonomi eller dit familieliv, kan du faktisk aktivt benytte dig af den vejledning, du får fra planeterne.

Du har med hjælp fra dit horoskop mulighed for at bestemme dig for i hvilken retning dit liv skal gå, og hvis du reagerer på opfordringerne fra horoskopet, kan du stille og roligt tage større kontrol over og få mere indflydelse på de ting der sker i dit liv.

Står der i dit horoskop at heldet er med dig, så kan det være du skal ud og købe en lotto-kupon. Har du held i kærlighed, så er det måske i dag, du skal invitere din lækre nabo til kaffe.

Læs dit stjernetegns daglige horoskop hver eneste dag, så får du information om alle de kosmiske indspark der påvirker netop dit tegn. Brug dem aktivt og du vil hurtigt opleve hvordan dit liv forandrer sig.

Det er sjovt at læse sit daglige horoskop  – skøn underholdning, og noget du faktisk også kan bruge!

Læs meget mere om daglige horoskoper her.

4.8 (96.67%) 12 Stemmer