Vædderen

Noget klikker på plads omkring ansvar i dit liv. Disse vil altid være der, men det behøver ikke at stoppe dig i at nyde livet i fulde drag.
Læs hele horoskopet

Tyren

Du lider måske under et tungt ideologisk pres. Du bør spørge dig selv om din tro er afkræftende eller forarmede. Ændringer foretages.
Læs hele horoskopet

Tvillingerne

Der er en form for krise omkring værdier eller resurser for tiden, og der er brug for din assistance. Når byrder deles bliver de også halverede.
Læs hele horoskopet

Krebsen

Måneformørkelsen i dit modsatte tegn sætter fokus på følelsesmæssige sårbarheder. Du er nødt til at stakke kærligheden op for at berolige partnere. En tidsrejse er mulig.
Læs hele horoskopet

Løven

Et vigtigt møde er forestående og dette bringer dig til en gråzone. Arbejdsforpligtelser er kun så besværlige som du ønsker at gøre dem. Det er dig der har kontrollen.
Læs hele horoskopet

Jomfruen

Et barn eller en kærlig relation er på vej ind i en krise, og der er brug for følelsesmæssig support. Du kender territoriet, så gå tilbage og hjælp.
Læs hele horoskopet

Vægten

Måneformørkelsen i dag kaster en skygge over din selvværdsfølelse, og om du føler dig elsket og værdsat. Indtag en professionel tilgang frem for en personlig.
Læs hele horoskopet

Skorpionen

Du render måske ind i en autoritet som rejser en barriere du ikke kan bryde igennem. Når det gælder hjerteanliggender, så drop det seriøse og vær plejende, givende og kærlig.
Læs hele horoskopet

Skytten

For at have et værdifuldt forhold er du nødt til at undersøge blokeringerne. Vejen til hjertet går gennem følelser, ikke gennem at filosofere. Lav et gennembrud.
Læs hele horoskopet

Stenbukken

Det er en stor dag på det følelsesmæssige plan. Tag rustningen af, undersøg fortiden i lyset af nutiden, og plej vigtige relationer som var de sarte blomster.
Læs hele horoskopet

Vandmanden

Dit hjerte tynges af behov i dag, da du har været udsultet af følelsesmæssig pleje. Når du ser tilbage, måske har du allerede, men pludselig føler du glæden forude.
Læs hele horoskopet

Fisken

Et venskab kan blive formørket af en ustoppelig udvikling i dag. For at få varme i dit liv bør du undgå rigide formaliteter og udsende alt dit hjertes energi.
Læs hele horoskopet
1 2 3 1.048

Her på Dagshoroskop.dk kan du hver eneste dag læse dagens horoskop, ugens horoskop, månedens horoskop og dit årshoroskop  – helt gratis! Det gælder naturligvis for såvel dit eget som de øvrige stjernetegn.

Dit daglige horoskop fortæller dig noget om hvad du har i vente netop i dag, og herunder hvordan planeterne påvirker dit stjernetegn.

Dermed får du med dit daglige horoskop en større indsigt i de forhold, der har indflydelse på din hverdag.

Dagens horoskop – få inspiration i hverdagen

Dagens horoskop giver dig på den måde inspiration og små puf i hverdagen som kan medvirke i din stræben efter at udvikle dig som menneske. Ved at blive mere bevidst om dine kvaliteter og fortrin, kan du lære at udnytte og forstærke dine styrker, samtidig med at du undgår eller nedbringer nogle af de udfordringer som dine medfødte svagheder kan medføre.

Dagshoroskopet tager udgangspunkt i nogle gennemgående astrologiske tendenser, som for eksempel planeternes bevægelse. På den måde kan de dygtige astrologer der lægger horoskoperne analysere og komme med kvalificerede bud på hvordan udviklingen bliver for mennesker der er født i det pågældende stjernetegn, på netop denne dag.

Udover dagens horoskop, finder du her på Dagshoroskop.dk også:

Vil du lære mere om dig selv og hvorfor du har mærkelige vaner, særlige talenter – eller hvorfor det netop er dig, der altid er den kreative i familien, så læs også vores gennemgang af de 12 stjernetegn. Du kan læse om alle de 12 stjernetegn, og finde ud af hvert stjernetegns finurligheder og forskelle.

Indholdet i dit daglige horoskop er baseret på dit stjernetegn, og det giver dig information om den indflydelse planeterne har på dit daglige liv.

Bare find dit stjernetegn i listen, og så er du i gang.

Du kan altid regne med, at dit daglige horoskop er helt nyt, så det kan godt betale sig, at tjekke hvordan dit held (eller uheld!) ser ud netop denne dag.

Sådan bruger du dit dagshoroskop

I stedet for bare at læse dit horoskop og smile over de spændende ting, der kan stå om kærligheden, din økonomi eller dit familieliv, kan du faktisk aktivt benytte dig af den vejledning, du får fra planeterne.

Du har med hjælp fra dit horoskop mulighed for at bestemme dig for i hvilken retning dit liv skal gå, og hvis du reagerer på opfordringerne fra horoskopet, kan du stille og roligt tage større kontrol over og få mere indflydelse på de ting der sker i dit liv.

Står der i dit horoskop at heldet er med dig, så kan det være du skal ud og købe en lotto-kupon. Har du held i kærlighed, så er det måske i dag, du skal invitere din lækre nabo til kaffe.

Læs dit stjernetegns daglige horoskop hver eneste dag, så får du information om alle de kosmiske indspark der påvirker netop dit tegn. Brug dem aktivt og du vil hurtigt opleve hvordan dit liv forandrer sig.

Det er sjovt at læse sit daglige horoskop  – skøn underholdning, og noget du faktisk også kan bruge!

Læs meget mere om daglige horoskoper her.

4.8 (96.67%) 12 Stemmer