Vædderen

Du bliver nød til at balancere ambitioner med familie behov denne uge. Det er en højtryks periode, men folk i hjemmet sørger for komfort og sikkerhed.
Læs hele horoskopet

Tyren

Det er tid til at nyde de gode ting i livet denne weekend, og måske er et familie besøg på dagsordenen. Partnere kan være besat, men på en god måde.
Læs hele horoskopet

Tvillingerne

Andre mennesker kan være mindre villige til at gå på kompromis end du er, særligt når det kommer til penge. Kæmp ikke imod overlegne styrker.
Læs hele horoskopet

Krebsen

Hvis du overgiver autoritet til andre mennesker, kan de ende med at beslutte alting. Sørg for at de beslutninger du tager er win-win.
Læs hele horoskopet

Løven

Der kan være bekymringer forbundet med besværlige omstændigheder som har indflydelse på dit daglige liv, men du er i en meget stærk position for at skabe konstruktive aftaler.
Læs hele horoskopet

Jomfruen

Det kan lade som om at børn eller venner styrer showet, og du kan føle dig taget for givet eller domineret. Nægt ikke dig selv dine nydelser.
Læs hele horoskopet

Vægten

Nogle gange kan andre menneskers følelsesliv virke som en sæbeopera. Alle har skeletter i skabet, men de burde ikke dominere fremgangsmåder.
Læs hele horoskopet

Skorpionen

Hvis du går ud og leger i dag, vil du være tiltrukket til ekstreme omstændigheder. Hvis alle vil konkurrere med dig, taber de.
Læs hele horoskopet

Skytten

Du søger dybde og autenticitet i de vigtige forhold i dit liv. Når det kommer til at dele, er det alt eller intet.
Læs hele horoskopet

Stenbukken

Følelser løber løbsk blandt venner og partnere, og det kan hjælpe hvis du tager din rustning af. Du er ikke så klar på at virke sårbar.
Læs hele horoskopet

Vandmanden

Det er en interessant søndag for at konsultere dine indre dæmoner. Hvis du tillader dine frygter at styre showet, vil de med glæde tage imod tilbuddet.
Læs hele horoskopet

Fisken

Hvis du laver noget med familie eller venner i dag, så prøv at gå efter en ekstrem udfordring. Det er ikke tid til halvhjertede eventyr.
Læs hele horoskopet
1 2 3 686

Her på Dagshoroskop.dk kan du hver eneste dag læse dagens horoskop, ugens horoskop, månedens horoskop og dit årshoroskop  – helt gratis! Det gælder naturligvis for såvel dit eget som de øvrige stjernetegn.

Dit daglige horoskop fortæller dig noget om hvad du har i vente netop i dag, og herunder hvordan planeterne påvirker dit stjernetegn.

Dermed får du med dit daglige horoskop en større indsigt i de forhold, der har indflydelse på din hverdag.

Dagens horoskop – få inspiration i hverdagen

Dagens horoskop giver dig på den måde inspiration og små puf i hverdagen som kan medvirke i din stræben efter at udvikle dig som menneske. Ved at blive mere bevidst om dine kvaliteter og fortrin, kan du lære at udnytte og forstærke dine styrker, samtidig med at du undgår eller nedbringer nogle af de udfordringer som dine medfødte svagheder kan medføre.

Dagshoroskopet tager udgangspunkt i nogle gennemgående astrologiske tendenser, som for eksempel planeternes bevægelse. På den måde kan de dygtige astrologer der lægger horoskoperne analysere og komme med kvalificerede bud på hvordan udviklingen bliver for mennesker der er født i det pågældende stjernetegn, på netop denne dag.

Udover dagens horoskop, finder du her på Dagshoroskop.dk også:

Vil du lære mere om dig selv og hvorfor du har mærkelige vaner, særlige talenter – eller hvorfor det netop er dig, der altid er den kreative i familien, så læs også vores gennemgang af de 12 stjernetegn. Du kan læse om alle de 12 stjernetegn, og finde ud af hvert stjernetegns finurligheder og forskelle.

Indholdet i dit daglige horoskop er baseret på dit stjernetegn, og det giver dig information om den indflydelse planeterne har på dit daglige liv.

Bare find dit stjernetegn i listen, og så er du i gang.

Du kan altid regne med, at dit daglige horoskop er helt nyt, så det kan godt betale sig, at tjekke hvordan dit held (eller uheld!) ser ud netop denne dag.

Sådan bruger du dit dagshoroskop

I stedet for bare at læse dit horoskop og smile over de spændende ting, der kan stå om kærligheden, din økonomi eller dit familieliv, kan du faktisk aktivt benytte dig af den vejledning, du får fra planeterne.

Du har med hjælp fra dit horoskop mulighed for at bestemme dig for i hvilken retning dit liv skal gå, og hvis du reagerer på opfordringerne fra horoskopet, kan du stille og roligt tage større kontrol over og få mere indflydelse på de ting der sker i dit liv.

Står der i dit horoskop at heldet er med dig, så kan det være du skal ud og købe en lotto-kupon. Har du held i kærlighed, så er det måske i dag, du skal invitere din lækre nabo til kaffe.

Læs dit stjernetegns daglige horoskop hver eneste dag, så får du information om alle de kosmiske indspark der påvirker netop dit tegn. Brug dem aktivt og du vil hurtigt opleve hvordan dit liv forandrer sig.

Det er sjovt at læse sit daglige horoskop  – skøn underholdning, og noget du faktisk også kan bruge!

Læs meget mere om daglige horoskoper her.

Dagens horoskop
5 (100%) 11 Stemmer