Din karriere– og dit stjernetegn

Er der noget, du er specielt dygtig til eller elsker at lave, så kan det godt have noget med dit stjernetegn at gøre. Hvordan vælger du din karriere?

Hvordan vi gør karriere og hvordan vores arbejdsmoral er, er en dyb personlig ting. Det samme er hvordan vi vælger uddannelse, og alle har noget med vores psyke at gøre.

Dit stjernetegns karaktertræk viser hvad du er god til, og der er som regel sammenfald mellem hvad du vælger fordi du godt kan lide det, og hvad du gør godt.

Hvad siger dit stjernetegn om din karriere?

Nogle arbejdsgivere er interesserede i stjernetegn, for der er ganske enkelt nogle stjernetegn, der er bedre til at være detaljeorienterede end andre, ligesom der er nogle, der er bedre ledere end andre.

Uanset hvilken karriere-sti du vælger, eller hvilken uddannelse du har givet dig i kast med, så har du nogle særlige styrker, der kommer fra dit stjernetegn og de kan hjælpe din karriere.

Vil du vide endnu mere indgående, hvordan du bedst arbejder og indenfor hvilke områder din karriere vil blomstre, så kan du få lagt dit eget personlige horoskop. Horoskopet kan fremhæve dine styrker og samtidig give dig information om de svagere sider, som du kan arbejde med.

Se her, hvad dit stjernetegns arbejdsmæssige styrker er:

Vædder. Vædderen er den udprægede ledertype og han er dybt ambitiøs. Han er hårdtarbejdende og selvsikker, og er god til research på grund af sit store overblik. Han er god til at instruere og lede et team og går gerne forrest, når arbejdet skal udføres.

 • Karriere: Iværksætter, politiker, Tv-personlighed

Tyr. Tyrens behov for ro og stabilitet i hjemmet, kommer også til udtryk på jobbet. Han er en stabil medarbejder, der arbejder hårdt og målrettet. Han er loyal over for sin arbejdsplads og sine kunder.

 • Karriere: Advokat, underviser, HR medarbejder

Tvilling. Den super intelligente Tvilling gør sig godt inden for kommunikation. Han er velformuleret og klar, og han elsker at tale. Tvillingen er glad for det nye og for udfordringer og skifter derfor tit jobs og også karriereretning.

 • Karriere: Journalist, PR medarbejder, Skuespiller

Krebs. Krebsens blødhed og omsorgsfuld skaber en empatisk medarbejder, der arbejder godt med andre mennesker. Han er også skarp og klar og kan være en eminent analytiker.

 • Karriere: Sygeplejerske, socialrådgiver, advokat

Løve. Løven er ligesom Vædderen en udpræget ledertype. Men der er store forskelle i den måde, de griber deres arbejde an. Løven er den stærke leder, der med sin store begavelse og overblik styrer sit team med hård hånd. Løven har det store overblik og leder stædigt sit team til sejr og lader helst andre udføre selve arbejdet.

 • Karriere: Administrerende direktør, Leder, Skuespiller

Jomfru. Perfektionistisk og detaljeorienteret. Nogle gange i det helt ekstreme, og det gør Jomfruen til den perfekte researcher. Jomfruen arbejder hårdt og er god til at vejlede andre i deres arbejde.

 • Karriere: Regnskab, statistikker, oversætter

Vægt. Vægten er samarbejdsvillig og empatisk. Han er den fødte diplomat og er altid hensynsfuld både over for kolleger og kunder.

 • Karriere: Advokat, HR medarbejder, diplomat

Skorpion. Skorpionen arbejder dybt fokuseret. Hans lidenskab til sit arbejde gør ham til en hårdtarbejdende perle for sine chefer. Han arbejder selvstændigt, selvsikkert og målrettet.

 • Karriere: Kirurg, forsker, researcher

Skytte. Skytten går efter målet og arbejder hårdt. Han har en stærk tro på at alt nok skal lykkes og accepterer ikke et nej. Han er en teamplayer men er ofte den, der ender op med at trække læsset.

 • Karriere: PR medarbejder, træner, tolk

Stenbuk. Hårdtarbejdende, målrettet og med en høj arbejdsmoral. Stenbukken er en perle for en hvilken som helst virksomhed. Han er dybt ambitiøs, og knokler for at nå til tops.

 • Karriere: Bankmand, revisor, læge

Vandmand. Vandmanden kan lide at udforske og er ret så tænksom. Han er eventyrlysten og innovativ og går gerne imod strømmen. Han er god til at reflektere over spørgsmål og finde de rette løsninger.

 • Karriere: Musiker, opfinder, forsker

Fisk. Fisken er tit todelt i forhold til sine ønsker om karriere. Han er hårdtarbejdende, men holder ofte af at arbejde alene. Fisken er også kreativ og kunstnerisk, der bevirker at han har brug for at fokusere indad for at udvikle og producere. Han er også dybt empatisk og omsorgsfuld.

 • Karriere: Psykolog, kunstner, dyrlæge

 

Måske fandt du her nogle karriereveje, du ikke havde drømt. I forhold til job og uddannelse er det vigtigt, at du lytter til din intuition og lader både fornuft og følelser råde. Det er den bedste vej til et lykkeligt arbejdsliv.