Fisken

Nymånen i starten af august sætter fokus på udvikling på arbejde og blandt kollegaer, og melder om en vidunderlig periode af udvidelse og succes. August er et vendepunkt for dig, hvor en person efter en anden giver dig betingelsesløs støtte, så du kan opnå dine største forventninger. Der er en mængde af kreative gennembrud, som er forbundet med at have en stræk tro på rigtigt og forkert og troskab mod dit ord.
Du kan derfor lægge tidlige skuffelser bag dig, og til sidst er det retfærdigt at løbe risici og at stole på at universet belønner dig. Mulige problemer materialiserer sig ikke, og modstandere forsvinder lige så stille.
Efter midten af august begynder en ny periode, som handler om forhold. Du vil opdage, som du oftest gør, at folk kræver praktiske initiativer og detaljerede planer. Det kan du ikke ignorere, men hvis du uddelegerer konstruktivt, kan andre folk håndtere detaljerne, imens du koncentrerer dig om helheden. Folk skal komme sammen i grupper, en slags mental alliance, for at udarbejde de komplekse trin, som skal tages for at sørge for, at alting går godt.