Fisken

Når februar starter vil kommunikationsplaneten, Merkur, gå ind i dit tegn, hvor den vil bevæge sig retrograd i en lang periode, hvilket betyder at de næste par måneder vil blive ret intense med prøvelser og fejl mens du implementerer nye ideer og skaber kontakt til nye mennesker. Det er en vigtig tid for dine relationer og partnere er motiverede til at hjælpe dig og at gøre tingene på din måde.
På det sociale område er livet travlt og bliver mere travlt i løbet af måneden. Dynamiske venner dukker op og de har måske spændende projekter og ting de ønsker at gøre. En gammel ven fra fortiden dukker måske op med en interessant ide og det er helt generelt et godt år til at arbejde sammen med venner, grupper og organisationer for at realisere noget stort.
Måske ukarakteristisk er du mere fokuseret end du har været i lang tid. Ved at arbejde sammen med andre, kan du bruge fokusset på en laser lignende måde for at opnå et bestemt mål og skabe en stor forandring, som vil ændre det sociale materiale på en eller anden måde. Februar og marts er en tid med at være klar til kamp, hvor du kæmper for dine ideer og principper. Hvis Fiskenes tegn er en fisk ville du nærmere være en stor hvid haj frem for en lille guppy lige nu.