Fisken

Hen over Januar 2019 står de to planeter forbundet med dit tegn, Jupiter og Neptun, over for hinanden, hvilket medbringer både fordele og farer. Det sker tre gange i 2019, i midten af Januar, midten af Juni og den sene del af September, alt sammen er en del af en længere proces. Det stimulerer din fantasi, som altid er højt udviklet. Det tyder på, at du har en større drøm, men uden en jordforbindelse kan du nemt svæve væk, og forventningens boble kan springe.
Det betyder ikke, at du ikke har succes, du skal bare tæmme overdrevet entusiasme, hvis du vil undgå skuffelse. Januar lader til at være heldig og succesfyldt. Det er en tid hvor Lykkens Gudinde smiler til dig, hvilket kan medbringe en forfremmelse, lønforhøjelse og en masse hjælp fra positive og dynamiske bekendte.
Du kan forvente fremgang i din karriere. Din egen dømmekraft og intuitioner har en tendens til at være rigtig i mange områder så længe, at du ikke presser dit held for meget. Professionelle partnerskaber er favoriseret, og der kan være noget specielt forbundet med kærlighed og romantik, hvilket hjælper med at fremme dine forhåbninger.