Fisken

Juli er en måned, hvor du fordøjer karrieremæssige skuffelser, som har ramt dig hen over de sidste par måneder. Det er tid til at genoverveje dine tanker, om hvad du vil opnå, så du ikke underminerer de store ting, som kan ske hvis man undgår realisme. Ved august vil du være i stand til at bevæge dig fremad og opnå dine drømme, særligt fordi du har skræddersyet dine forventninger til det opnåelige.
Til gengæld kan du forvente stor succes i midten af juli, hvilket kan opstå på grund af dynamiske handlinger fra din side og fra kreative folk du arbejder med. Risici bliver belønnet, udadvendthed opnås, og du kan få succes i konkurrencepræget områder. Du har heldet med dig for tiden så udnyt det.
Der er en stærk fokus på børn og venskaber i denne feriemåned, og elskede vil give dig en masse, men kræver lige så meget. Børn føler sig sensitive, og sårbare i denne periode og har brug for en masse kærlighed. Måneformørkelsen i midten af juli understreger forandringer på den sociale scene, hvor dominerende figurer har en tendens til, at udøve for meget kontrol og kvæle varmen og morskaben som ellers kunne nydes. Der er ansvar at leve op til, så din bedste handlingskurs er at lægge en stor indsats i at udglatte spændingerne.