Fisken

Du starter juli måned med lidt af en rystetur, som kan have en masse følgevirkninger i dit sociale liv. Det er en tid, hvor dit engagement med venner, grupper, eller samfundet generelt er særligt intenst. Ret ekstreme ideer kan flyde, men du er nødt til at vælge hvad du virkelig tror på, meget omhyggeligt, især på sociale medier. Tro definerer ikke nødvendigvis identitet, men det du tror på, kan få indflydelse på lykken. Derfor er det klogt at have en tro, som fremmedgør så få mennesker som muligt.
Starten af juli er en dejlig tid for familie og børn og hvis du er i stand til det, er det et udmærket tidspunkt til et spændende eventyr, måske at vende tilbage til et sted, som du holdt af i fortiden. Partnere er fyldt med originale ideer og den kloge Fisk lader dem tage føringen, også selv om det betyder at der skal bruges lidt penge.
Juli kan også være en måned hvor en ven, gruppe eller organisation, som du tidligere på året havde håbet at være forbundet til, bliver tilgængelige igen. Det som sker dette år, er en omstrukturering af dine prioriteter, som sluttelig resulterer i en stor oprydning i din sociale kalender. Ved at slå dig sammen med en magtfuld gruppe, kan du blive inspireret til at lade udmattende pligter bag dig og hilse en mere personlig opgave velkommen for at forstå din selvudvikling.