Fisken

Maj er beregnet til at stoppe op og tænke sig om. Når du kigger på den sociale scene er det let at se, at den er radikalt forandret og du er mere eller mindre overladt til dig selv for at finde ud af tingene. Der er dog måske magtfulde organisationer som støtter dig og først i maj er også et udmærket tidspunkt til at dele ideer med indflydelsesrige mennesker og til at øge din viden.
Når Mars går ind i dit tegn, Fiskene, den 13. maj, starter en dynamisk periode, som er udmærket til intellektuel udvikling og international udstrækning. Der er dog forvirrende omstændigheder i det hjemlige miljø på det tidspunkt og det kan føles som om at folk, ændrer der mening omkring ting der tidligere var enighed omkring. Folk er forvirrede eller i besværligheder og dette har nok forbindelse til den kaotiske udvikling, som har forandret så meget dette år.
Det kan være svært for dig at vide nøjagtigt hvordan du skal handle de sidste 10 dage af maj – primært fordi der sker så meget i familien. Du kan stole på at partnere kommer med nye initiativer og vil være der for at støtte folk i hjemmemiljøet. Du har dine egne udfordringer at slås med og er måske distraheret. Undgå så vidt muligt at dræne din energi ved at overtænke eller diskutere for meget.