Fisken

November er en måned hvor gode ting sker. Du har haft store drømme hele året, og mange gange har du set disse drømme opløses på grund af mange forskellige faktorer, primært i det svære i at få solid støtte fra grupper og organisationer som har magt og indflydelse.
Denne måned er der dog intet der kan stå i vejen for lykkens gudinde, og i slutningen af måneden kan du forvente en begivenhed der i den grad er værd at fejre. Dette kan være i forbindelse med en kulturel begivenhed eller noget som giver dig større indflydelse udover grænserne. En form for anerkendelse kan forventes, og det er ret sandsynligt at folk vil investere i dig og dine ideer.
Få mest muligt ud af enhver mulighed som kommer i din retning og tilpas dig Fiskenes gyldne regel: tæl ikke dine kyllinger før æggene er klækkede. Med andre ord, der er nødt til at være et konkret fundament for de planer du har. Efter denne måned vil det kræves af dig, at du tilgår nøjagtigt de mennesker som har nøglen til magt, indflydelse og vigtigt – skattekisten. Du er nødt til at blande dig med folk i magt positioner, og sluttelig er du nødt til at slå dig sammen med etablerede medspillere, som forventer at du gør ting, som ikke helt er i tråd med dine idealer. Det kaldes at være pragmatisk.