Fisken

Oktober og november åbner for mange muligheder for endelig at opnå nogle af dine drømme og professionelle ambitioner. Din tendens til at tillade dig selv at lade dig rive med af din fantasi, eller til at lade humør få indflydelse, kan have undermineret nogle af dine mål i 2019, men nu er der en storartet chance for succes.
Når der den 13. oktober er fuldmåne, kan der være økonomiske fordele og anden support fra folk som er inspirerede af din vision og fremadrettede tanker. Det er en tid, hvor heldet har svigtet dig tidligere på året nu manifesterer sig. Der kan komme penge i din retning, og indtægtsgivende initiativer betaler sig. Et optimistisk humør og positive tanker baner vejen for en udvidelse af aktiviteterne og øget professionel status.
Der er også stærkt fokus på at lære og studere denne måned, måske på grund af rejse muligheder, eller gennem møder med inspirerende mennesker. Din intuition er ekstremt stærk i den tid, og du tiltrækkes af alternative synspunkter, der strider mod accepterede tanker. Især i slutningen af oktober kan der være en radikal udvikling, måske i forbindelse med en international begivenhed. Partnere er måske også på farten nu, på genvisit til gammelt og velkendt territorie.