Fisken

Med en konglomerering af planeter i dit syvende hus – huset for parforhold – når september starter, vil du opdage at mange mennesker organiserer ting på dine vegne, måske på en måde, som du føler er anderledes end dine ønsker. Ikke desto mindre kan meget opnår i starten af september, når partnere og venner sammen organiserer timelines, systemer og andre praktiske ting.
For dig er organisation nøglen i denne periode, men du har en tendens til at have en aversion mod den. Du forføres altid af den store drøm og de højeste forventninger, men erfaringer gjort tidligere på året, må have lært dig, at jo højere du flyver, jo hårdere falder du. Sikkerhedsforanstaltninger skal på plads, og andre mennesker er villige til at gøre det for dig, så kæmp ikke imod.
Efter midten af september er der mindre engagement med folk som styrter rundt med et job at gøre, og større fokus på nære relationer til folk du kender intimt. Venlige og generøse mennesker giver dig support, hemmeligt eller åbent, og det er en tid hvor midler kan blive til rådighed i partnerskab med andre, for at opnå dine drømme. Faktisk er slutningen af september en vidunderlig til for lykke og held, især i dit kærlighedsliv og ting der handler om intimitet.