Horoskoper

horoskoper

Horoskoper kan være mange ting og findes i flere forskellige udgaver. Kort fortalt så er et horoskop en bid af din fremtid. Det er ikke en forudsigelse af, hvad der vil ske for dig, men er en pejling, der viser dig i hvilken retning dit liv er på vej hen og hvilke energier, der påvirker dig.

Horoskopet kan være et stjernetegnshoroskop, eller det kan være et personligt horoskop, der er lavet til dig. Det personlige horoskop er lagt ud fra din fødselsdag, dit fødested og hvilket tidspunkt på døgnet, du blev født. Astrologen kan ud fra disse oplysninger danne sig et billede af stjernehimlen, som den så ud, den dag du kom til verden.

Horoskopet, som astrologen lægger, er ikke kun et kort over stjernehimlen, men er også en udførlig vejledning i, hvordan du som hovedperson skal forstå, hvordan dit liv har udviklet sig, og hvad du har i vente af spændende oplevelser og udfordringer.

Hvad kan jeg bruge horoskoper til?

Stjernetegnshoroskoperne er lavet, som navnet fortæller, efter dit stjernetegn, og selv om det kan give dig mange informationer om, hvordan stjernerne øger indflydelse på dig som person, så er det hverken særligt detaljeret eller personligt. Stjernetegnshoroskopet skal gælde for alle de mennesker, der er født inden for den måned, og det siger sig selv, at det i så fald må være noget generelt.

Hvis du ønsker at gå i dybden med dit horoskop, så er det nødvendigt at du får lavet et personligt et, der kun omhandler dig og dit liv.

Et personligt horoskop fortæller dig bredt og detaljeret om dit liv. Både om dine evner og dine mangler, hvilke situationer du finder svære, og hvor du står stærkest. Det giver dig viden om, hvad dine helt basale karaktertræk er, og du får løftet sløret for, hvorfor du har de reaktionsmønstre du har.

Horoskopet giver dig mulighed for at lære dig selv rigtig godt at kende og kan være et udgangspunkt for et selvudviklingsforløb.

Horoskopet bringer dig også frem til nuet og kan give dig indikationer om, hvor du er på vej hen. Det gælder både i forbindelse med din udvikling og også indenfor praktiske og følelsesmæssige områder. Bolig, familie, partner, job, følelser – astrologens kyndige blik kigger på alle aspekter af dit liv.

Horoskopet giver dig mulighed for at dykke ned i din egen psyke og personlighed, så du kan selv kan udvikle dig i den retning du vil og dermed blive den bedste udgave af dig selv.

 

Hvor finder jeg de bedste horoskoper?

Det er nemt at finde horoskoper på nettet, men de er dog ikke lige gode alle sammen. Der findes mange hjemmesider, der bryster sig af, at de er de bedste på markedet, og det kan være svært som bruger at vide, hvad det er du skal lede efter, for at finde den bedste side. En af de ting du kan holde øje med er, om der indhold på siden, der viser den astrologiske viden bagved.

Mange horoskopsider er ikke skrevet af en astrolog, og derfor kan stjernetegnshoroskoperne have mere udtryk af ren underholdning, end det egentligt er et horoskop, du kan tage alvorligt og bruge til noget.

Et godt tip er at finde en astrologiside, der har en god og erfaren astrolog bag sig. Så ved du, at både artikler og horoskoper er skrevet af en person, der har forstand på det han eller hun skriver om. Det kan kræve lidt intens internetsøgning, og det er vigtigt, at du er kritisk i dit valg, så du finder den rigtige astrologiside, der giver dig de produkter og den viden du har brug for.

 

Hvad koster horoskoper?

Prisen på horoskoper er afhængig af, hvilken slags horoskop, du ønsker dig, for der er mange at vælge i mellem. Alt afhængig af hvilken livsfase, du befinder dig i, er der et horoskop, der kan hjælpe dig videre.

Personlige horoskoper, årshoroskoper, årstidshoroskoper og parhoroskoper – mulighederne er mange og horoskoperne dækker hver især et særligt behov. Priserne ligger på omkring 230 – 400 kr. Med i prisen får du både dit horoskop-kort over stjernehimlen og også en skriftlig forklaring på mellem 20-40 sider fra astrologen, der giver dig en udførlig vejledning i, hvordan du skal forstå horoskopet.

Vil du hellere have et møde med en astrolog, der forklarer dig hvad dit horoskop viser, så skal du regne med ca. 1500 kr. for 1 times møde.

Horoskopet er også en idéel gaveidé til familie og venner. Hvorfor ikke købe et parhoroskop til de nyforlovede eller brudeparret? Eller et personligt horoskop i fødselsdagsgave til en nær ven?

 

Du kan også kaste dig over vores gratis horoskoper her på siden, som giver dig en rigtig god indsigt i, hvad er horoskop er for noget.

Gratis horoskoper her på siden:

 

 

Horoskoper
4.4 (88%) 5 votes