Jomfruen

Du kan føle, at du sidder fast i en særlig situation, i det august måned begynder. Dette kan være forbundet med et kreativt projekt, eller en spændt situation med venner eller at være en forældre. Måske har du bekymret dig om at drastiske handlinger skal tages, men faktisk er det ikke sagen. Du har gjort alt hvad der skal gøres, og du kan med sikkerhed bevæge dig videre.
I det måneden skrider frem, bliver du mere og mere motiveret til at søge sikkerhed i praktiske sager, hvor du kan hjælpe folk, men måske holder du afstand samtidigt. Fred og indelukkethed er meget vigtigt, og det som appellerer til dig er en rolig periode fokuseret på sunde vaner, i selskab med lykkelige mennesker, som er mere interesseret i spirituelle sager end materiel velstand.
Efter d. 18 august hvor Mars går ind i Jomfruen, begynder tingene at ændre sig. Du er mere villig til at kæmpe for hvad du vil have, og lige pludselig er du i selskab med folk, som er motiveret til at arbejde for dig og støtte din personlige dagsorden. Den sidste del af måneden er en vidunderlig periode for nyt arbejde og studieforpligtelser, og en periode hvor du kan integrere praktiske innovationer ind i dit liv. Ved slutningen af måneden er du fuldt i kontrol, som en dirigent der styrer et orkester.