Jomfruen

Der er kraftigt fokus på hvordan dit arbejdsliv har indflydelse på dine relationer i løbet af de næste par måneder. Det du lærer af partnerskaber kan du bruge i dit arbejde og det du lærer på jobbet, kan du bruge i dit privatliv. Det er vigtigt at erkende at februar og marts udgør en tid hvor du er udenfor din komfort zone, fordi du er nødt til at justere ind på andres behov. I denne periode bliver du dygtig til at dechifrere de subtile signaler som folk sender, således at du kan få konkrete resultater.
2020 er et år hvor du udfordres til at indsætte din kreativitet og være mere udtryksfuld. Dette gælder både at arbejde i et team, og måske også arbejde med børn, som har brug for at du har en praktisk tilgang til tingene. Den sidste del af februar karakteriseres ved kreative initiativer, som kan åbne for nye horisonter. Ved at alliere dig med en partner vil du være i stand til at skabe inspirerende innovationer og det er muligt at internationale eller indenlandske rejser bliver involveret.
Denne udvikling cementeres omkring den tid hvor der er nymåne i dit modsatte tegn, Fiskene, den 23. februar, som kan varsle om en ny afgang i relationer som er spændende, hvis du er klar til det vilde ridt ind på nyt territorie.