Jomfruen

Der ligger dig mange ting på sinde i det juli begynder. Det er en tid, hvor du møder eller udforsker usædvanlige ideer, hvilket er en del af en intellektuel opdagelse, som karakteriserer dit liv for tiden. Du kan være mere end sædvanligt bekymret omkring identitetsproblemer, og du bliver mere direkte og måske en smule irritabel. Noget irriterer dig og det er forbundet med at leve og arbejde på kanten eller med at være en outsider.
Efter midten af juli bevæger din fokus sig hen imod sager forbundet med fortiden, og som påvirker udviklinger i dit sociale liv der fandt sted i juni. Det var en tid med stress og problemer med venner, eller muligvis med børn. Du løb ind i en masse modstand i denne måned og senere i juli bruger du mere tid på at genoverveje disse begivenheder. En rolig og omsorgsrig ven, som har de samme slags problemer, gør en verden til forskel for dig.
Der er kritiske udviklinger i dit sociale liv i midten af juli. Nogle venskaber vender tilbage fra den fjerne fortid, og nogle gamle venskaber forsvinder i det du ændrer dine kriterier, for hvem du gerne vil hjælpe. Du er villig til at påtage dig en masse ansvar, men du har også dine begrænsninger.