Jomfruen

Tidlig juni er en ideel periode for kommunikationsinitiativer i din karriere. Hvis arbejdet medfører en længere pendletur eller mere rejse, passer det dig fint og du er i humør til at komme ud og omkring mere og udvikle dit netværk. Dog bevæger dit tegns hersker Merkur sig ud af Tvillingerne og ind i Krebsen d. 5 juni, der er en generel overgang.
Den sidste del af juni er karakteriseret af en meget større fokus på dit sociale liv og dine forbindelser. Det er et godt tidspunkt for involvering i grupper og nye venskaber. Dog opstår der problemer forbundet med sociale forhold omkring midten af juni. Det kunne også være forbundet med et specifikt problem med børn eller en elsket. I denne periode slutter Merkur sig til Mars, hvilket tyder på at der er en diskussion i en gruppe og at følelserne når kogepunktet. Når Merkur og Mars står over for Saturn, Pluto og det sydlige knudepunkt, lader det til at der opdages et skjult problem fra fortiden hvilket har konsekvenser. Det er nok noget som vil tage tid og indsats i de næste par måned.
Ved slutningen af juni vil du være i humør til et roligere socialt liv. Det er en ideel periode for at forfølge dine egne private interesser og hobbyer, desto mere unikke desto bedre.