Jomfruen

Den første del af maj er et udmærket tidspunkt til intellektuelle tiltag, især hvis du kan arbejde tæt sammen med nogen du respekterer, som er en ekspert. Det er tid til at eksaminere dine overbevisninger og principper. Undgå ideer som disse krisetider har vist sig at være ubrugelige og støt i stedet ideer som er mere meningsfulde og praktiske.
Omkring den 11. maj er der en fokus ændring i dit liv og det er et genialt tidspunkt til et nye arbejdsprojekt, som involverer at dele dine ideer med en grupper eller en organisation. Det er på det tidspunkt at du kan tilføje hårdt-tjent viden på en praktisk måde. Alt handler om timing og klarhed.
Helt generelt er det professionelle liv dog ret kaotisk og der kan være et særligt individ, som er i betydelig fortvivlelse omkring, hvilken retning at tage og hvad der skal gøres som det næste. Din vejledning vil blive værdsat, især omkring nymånen den 22. maj, hvor professionelle betingelser ændres. Der er masser af muligheder som præsenterer sig selv, under kaotiske betingelser. For at du kan få maksimal gavn af denne periode, så start en ny form for kommunikationsprojekt. Forsøg at fokusere på det som virkelig betyder noget, uden at lade dig distrahere af associerede, som er overvældede af forvirring.