Jomfruen

Fra d. 6 marts til slutningen af måneden bevæger dit tegns hersker, Merkur, sig retrogradt i dit modsatte tegn Fiskene, hvilket medfører en masse kommunikationsudfordringer i forhold. Du kan være ude på dybt vand, som Jomfru kæmper du for at opnå klarsyn og orden så vel som perfektion af detaljer, men du omgås folk eller er i et partnerskab, hvor andre mennesker er vage, og upræcise om hvad de vil have.
Ikke dermed sagt, at de tager fejl, for deres hjerter er på det rette sted. Dog skal du ikke lade dig forføre af grandiose ideer, som ikke bliver ført ud i livet. Det du skal gøre, er at vende tilbage og undersøge planer og løfter, eliminere urealistiske forventninger og arbejde tæt sammen med praktiske mennesker, som kan etablere effektive rammer for at handle.
Marts kunne være en måned hvor du bliver bedt om at hjælpe partnere eller en elsket, som gerne vil løse et kronisk problem eller, der vil hjælpe ud fra en følelse af medmenneskelighed. Ansvar over for børn eller en kreativ gruppe tager højeste prioritet for tiden, og selv hvis det kræver et element af selvopofrelse kunne det betale sig. Du kan blive tvunget til at navigere igennem, hvad der er moralsk acceptabelt, og hvad der ikke er.