Jomfruen

November er en tid hvor uddannelse og research er altafgørende, og det er også en vigtig tid for kommunikation. Du starter måneden med at skulle tage en beslutning. Du har afdækket nogle informationer, som du omgående kan give videre til en der står dig nært, som har brug for denne viden, og der er meget mere at gøre med at grave dybere i det du har erfaret.
Uddannelsesmæssigt er det godt for research, også selv om det trækker længere ud end du forventede. Der er så meget mere at opdage. På andre områder kommer hemmeligheder frem i lyset, især omkring den 12. november, hvor du videregiver det du har erfaret til nogen med magten til at gøre noget ved det. Meget af det du opdager i denne periode er meget fortroligt, og det taler du kun med få udvalgte om. Du er ganske frygtløs i at søge sandheden, og du giver ikke op, før du er kommet til bunds i sagen. Omkring den 20. november modtager du resultater og der er en følelse af, at du kan bygge på alt det du har afdækket.
Derhjemme er slutningen af november en dejlig tid med glædelige nyheder, og det kan også være en dejlig tid for professionel succes for en partner eller et familiemedlem. Nye horisonter åbnes op, især kulturelt og intellektuelt.