Jomfruen

September bliver en meget travl måned, især i starten. Når Merkur, solen og Mars mødes i Jomfruen, vil du arbejde til over midnat og være involveret i hektisk aktivitet med at få alting organiseret. Dette gælder især personlige kreative projekter, hvor der er brug for en del organisation, så vel som alt som har med praktiske ting omkring børn at gøre.
Du er heldig at du har en masse mennesker som er lige så involverede i dine projekter og som er stærkt motiverede til at hjælpe dig, og det gør det muligt for dig at arbejde hårdt på at nå dine mål. Du er modellen for effektivitet, og succes er garanteret, fordi du arbejder så hårdt og velorganiseret. Du er utålmodig, og du har ikke tid til diplomati mens du presser din dagsorden igennem. Nogle familie- og parforholdsproblemer kan underminere din dagsorden, så du er nødt til at bevare fokus og kæmpe hårdt.
Fuldmånen den 14. september bringer forandringer. På det tidspunkt slår du dig sammen med en venlig og hjælpsom person og sammen finder du dig selv i en ny og lykkelig situation med balance og harmoni. Dette kan være på grund af en ny økonomisk udvikling, eller simpelthen fordi, at du kan bruge dine evner for kommunikation og din dømmekraft på en langt bedre måde – især når det handler om økonomiske beslutninger.