Krebsen

August starter positivt ud, og Nymånen i denne periode medfører positive omstændigheder omkring dine resurser, talenter og penge. Projekter du begynder på nu, kommer til at være ganske indbringende, og finansiel udvidelse er på dagsordenen, ikke mindst på grund af ideelt arbejde fra kollegaer, rådgivere og fremmede forbindelser. Du kan høste fortjente resultater fra risici du har taget i udvidelsens navn.
Ved slutningen på fuldmånen d. 15 kan store belønninger komme din vej, og dette er en ideel periode for finansiel succes. Høsten er høstet og laden er fuld. Dette er en periode hvor alting summer, særligt i forbindelse med familieforhold. Du kan ende med at være tættere end nogle sinde med visse familiemedlemmer, Måske endda en smule for tæt.
Hen imod slutningen af måneden er der betydelige skift i fokus. Det er tid til at fokusere på detaljerne. Du skal tilegne dig færdigheder helst i selskab med folk, som er lige så dedikeret om at mestre et uddannelsesfelt. Dette kan involvere grupper, som udvikler alternative, praktiske metoder, som understreger forståelse og effektivitet. Det er en periode for dedikerede venskaber og forhold.