Krebsen

Det meste af december er der stærk fokus på dit arbejdsliv og alle de forbindelser og løse ender som sluger en masse af din mentale energi. Det kan føles som om, at når du løser tingene, dukker noget andet bare op, og at du bruger en masse tid på at stoppe huller. Folk lover en masse, men om det bliver holdt afhænger af om det er folk du kan stole på, og det er det ofte ikke.
I mellemtiden er der en stor udvikling i partnerskaber, både i dit professionelle liv og i dit privatliv. Nye og større spillere dukker op i horisonten, og der stilles større krav til dine evner til at udvide og forpligte dig. Du vil opdage at hele 2020 vil være dybt påvirket af dominerende mennesker, som du er nødt til at relatere til, for at kunne opnå dine mål. Det er muligt at du spekulerer på hvordan du skal klare dette i december, men i januar vil du være i en position hvor du kan levere.
Juledag vil en ny måne møde Jupiter, som for nylig ankom i dit modsatte tegn, Stenbukken. Dette kommer med en vigtig udvikling i forpligtelser i dine relationer, måske på grund af en autoritets figur, måske en ret dogmatisk person, som kræver bestemte ting af dig. Ikke desto mindre er det et godt tidspunkt til at starte på et nyt ambitiøst projekt, med en tidshorisont på omkring et år. Forvent at arbejde meget hårdt på at få relationsforhold til at fungere.