Krebsen

Juli lader til at være en ganske vigtig måned for dig, idet formørkelsescyklussen finder sted i Krebsen og Stenbukken. Det betyder at der vil være både sol-og måneformørkelser i dit tegn denne måned. Solformørkelsen d. 3 juli understreger forhold forbundet med fortiden, og du påtager dig en masse personligt ansvar i denne periode, særligt forbundet med familien. Der kan være et element af idealisme eller selvopofrelse involveret, for alles bedste.
Måneformørkelsen d. 16 juli sætter fokus på flere partnerskaber. Idet harmonien og kærlighedens planet, Venus, går ind i Krebsen tidligt i kuli, er du romantisk og i en kærlig sindstilstand, og du kan forvente at omsorgsfyldte og rare mennesker dukker op i dit liv. Ved formørkelsen er du særligt klar over, hvor meget ansvar du påtager dig, og det betaler sig at overveje om du burde lette byrden en smule.
Henover den sidste uge i juli er der et betydeligt skift i fokus, i det livet bliver mindre følelsesladet og mere behagelige. Det er en god periode for at gøre noget spændende på den sociale scene, og det er også en mere behagelig finansiel periode, hvor modig udadvendthed bliver belønnet. Du burde have penge til at bruge på ting du vil have i denne periode.