Krebsen

Når maj måned begynder bliver livet mere og mere intenst, mens du kæmper for at klare sociale relationer og ansvar, venner og den udvidede familie. Omkring midten af maj eliminerer du unødige kontakter og etablerer hvem du virkelig ønsker at relatere til og hvem du ikke kan bruge tid og indsats på. Dit fokus er på børn og familie og de intime relationer, som er meget vigtige for dig.
Omkring den tredje uge af maj går du videre til en periode på en måned eller lign., hvor du foretrækker at være alene, eller bare sammen med en eller to personer, som du er på samme åndelige bølgelængde med. Du opdager fordelene ved at have tid for dig selv til at læse, gå ture og studere. Det er en tid hvor mange føler sig isolerede og forvirrede og du vil opdage, at familiemedlemmer du havde mistet kontakten til, vil opsøge dig og kommunikerer. Din virtuelle verden bliver mere virkelig end den fysiske verden.
Slutningen af maj, og meget af juni, er en tid, hvor du er åben og modtagelig for online input, som kan være meget vildledende. Det er som om der ingen følsomme filtre til at finde ud af, hvad der er sandt og hvad folk ønsker du skal tro. En god regel er, ikke at hilde ideer velkomne, som ikke støttes op af fakta og ikke at blive fanget i en verden af falske rygter.