Krebsen

Marts er en måned, hvor du er i stand til at rydde ud i dine prioriteter. Det er en tid for studier og refleksion, hvor du arbejdet tæt sammen med effektive partnere, som giver struktur, når du mangler det, og tilbageholdenhed når du bliver forført af urealistiske drømme. Der er en fokus på rejser, etik og lovgivning, og internationale sager, dine antenner er særligt sensitive over for mindre input fra himlene. Spirituel og intellektuel disciplin er essentielt.
Fordi marts er en måned hvor kommunikationens planet, Merkur, bevæger sig retrogradt, er der en tendens til at fejlvurdere information eller blive ført på afveje af folk, som simpelthen ikke er realistiske eller ærlige. Brug din naturlige intuition til at se når ideer er oppustede og overdrevet, og insister på kendsgerninger når du omgås kollegaer og andre du arbejder sammen med.
Der er et skift i fokus ved Fuldmånen d. 21 Marts, hvilket melder om en dynamisk periode både i dit professionelle og private liv. Positive vinde blæser for tiden. Finansielt og på arbejdet kan du forvente støtte, og der er en positiv attitude, som kommer fra et godt arbejdsmiljø. Det er tid til at fastsætte lederstillingerne og sigte efter de bedst mulige resultater.