Krebsen

Den første uge af november kan være ret intens, især for partnere rent professionelt, eller for dig på hjemmefronten. En svag position skal lægges bag dig. Men det meste af november er du stærk og robust, og du skaber magtfulde og varende relationer til folk, som tidligere har været en hindring for din udvikling. Din karisma er på toppen, især omkring fuldmånen den 12. hvor du let matcher til andres styrke og skaber en positiv forandring af omstændigheder der har indflydelse på venner og partnere.
Fra starten til midten af november er det en tid hvor dybe emner får din opmærksomhed og hemmeligheder blive afslørede. Det du lærer på dette tidspunkt giver dig ammunition til at skabe arrangementer som styrker dig og dem du holder af. Du opdager en indre styrke som gør det muligt at slippe eller ændre et vedhæng du ikke længere har brug for. Det kunne også være en tid med forretningsgevinster gennem magtfulde alliancer.
Den sidste del af november er en tid hvor du er fokuseret på at øge dine fodspor på jobbet og søge fordele fra kolleger og forbindelser – især dem i udlandet. Det kan være en meget heldig tid for succesfulde projekter, og i december er du klar til at gå mod større ting.