Krebsen

Det meste af denne måned vil du være fokuseret på indenlandske anliggender og familieforhold, og du er motiveret til at glatte oprørte vande og generelt at gå på kompromis, hvis du møder hård modstand, især de første uger i oktober. Det er en ekstremt dynamisk tid i dit familieliv, hvor der skal foretages ret mange justeringer. Hvis noget ikke virker nu, især omkring den anden weekend i måneden, så bare drop det.
Fuldmånen den 13. oktober kommer med en dynamisk udvikling i din karriere og er ekstremt favorabel for vækst og for succesfuld færdiggørelse af projekter med arbejds partnere, kolleger og kunder. Omkring dette tidspunkt må du måske rejse ret langt for at arbejde og skabe forbindelser, og du kan forvente en vækst i aktiviteter som har at gøre med sociale initiativer. Det er en overordentlig favorabel tid, selvom partnerskabs problemer kan være en udfordring.
Senere i oktober er der stærk fokus på selv-udtrykkelse og intimitet, og det er en tid hvor din karisma kommer i spil. Der er masser af udvikling i kreative projekter og i forbindelse med børn, som kan blive ret komplekse. Adskillige forsøg kan være nødvendige før du opnår det ønskede resultat. Forvent en overraskelse omkring den 28.