Krebsen

Du er i en meget travl periode i starten af september, og det er tid til at arbejde tæt sammen med andre, for at realisere dine planer. Der er nerver på og stressniveauet er temmelig højt, da der er mange detaljer der skal klares. En god projektplanlægger ville være en stor hjælp, da det ser ud til at mange mennesker at organisere og mange planer der skal lægges.
Du kan arbejde ekstremt godt sammen med partnere, som er lige så motiverede og disciplinerede som du. At udarbejde skemaer og deadlines er vigtigt, og at være i stand til at lære noget nyt er hjælpsomt. Omkring fuldmånen midt på måneden har du fået styr på situationen, men der er et par ting du er nødt til at være på mærkerne overfor, hvis du ikke ønsker at din indsats skal være helt spildt. For eksempel er det ikke alle du kan regne med er effektive, så sørg for at check op på associerede og deres planlægning og løfter.
Omkring midten af september og i hvert fald efter den 21. er der en betydelig fokusændring, da de private ting får højere prioritet. Det er en dejlig tid til at underholde venner derhjemme, at arbejde på æstetik og generelt nyde dine familierelationer. Den sidste del af måneden præges af lykkelige begivenheder og en særdeles harmonisk arbejdsatmosfære.