Krebsen

Fuldmånen den 1. september fremhæver arbejdsprojekter som du har og den første uge af måneden er et fantastisk tidspunkt til at få styr på dine tanker, studier, undersøgelser og planlægning. Hvis du har ledt efter løsninger, så er det nu du kan finde dem og sætte dem i praksis. Det er et storartet tidspunkt til at skrive og for intellektuelle aktiviteter og hvis du har planer om at rejse, så vil alt virke som et urværk.
Generelt sagt, er den første halvdel af september meget konstruktiv og storartet til at arbejde i partnerskab. Nymånen den 16. er i perfekt harmoni med Saturn, hvilket indikerer en udmærket periode for kontrakter og alle formelle arrangementer. Igen falder alle detaljer på plads, hvilket fører til langsigtet succes, især i forbindelse med som handler om kommunikation.
Fra september til december er det en meget hårdtarbejdende periode, hvor der er mange forhindringer at overkomme i dit professionelle liv. Associerede presser på og forsøger at damptromle andre og der er megen modstand overfor initiativer. Hen mod slutningen af måneden, er der et projekt som stopper og kræver en langt større investering end forventet. Dit motto: When the going gets tough, the tough get going.