Løven

I det august begynder er der en Nymåne i dit tegn sammen med Venus på den ene side, og Mars på den anden side. Dett er en varm, kreativ og passioneret combination, og det er en ideel tid for at påbegynde nye romantiske forhold, eller at fejre eksisterende forhold. Børn bringer en særlig lykke, spænding og slags eventyr.
Denne ekstraordinære periode kulminerer med fuldmånen d. 15 august, og hvis kærlighed ikke er i dit liv nu, ændrer det sig snart. Dette er en brillant periode for, at komme sammen med store grupper for eksempel ved koncerter og festivaler, og særligt i selskab med folk, som elsker livet. Faktisk brænder du lyset i begge ender i denne periode, og passion og intensitet karakteriserer dine forhold.
Ved slutningen af månedens sidste uge falder tingene til ro. Dagene med fester og ferier er overstået, og du er klar til at komme til bunds i praktiske sager. Din personlige økonomi ligger dig meget på sinde, og du vil gerne styrke den. For at opnå dette arbejder du på budgetter, strømliner måden du arbejder på, og generelt fokuserer du på at skabe nye karriereprojekter, som vil skabe en solid basis for din professionelle fremtid. Det er en ideel periode for dedikation omkring arbejdsforhold.