Løven

I det juli begynder, bevæger Mars sig ind i dit tegn, hvor den vil møde Merkur, som bevæger sig retrograd, i den første uge af måneden. Dette indikerer en meget aktiv start på måneden, hvor venner og familie er snaksalige og ivrige efter at gøre ting. For dig er tidlig juli en indadvendt periode med spirituelle tanker, så det vil passe dig at kombinere dynamisk aktivitet med perioder af isolation. Solformørkelsen d. 3 juli sætter fokus på behovet for at rejse tilbage til fortiden for at finde mening med tingene.
Der er en stærk fokus på fortiden efter midten af juli, og der kan være et vigtigt møde, som opklarer et problem. Det kunne være arbejdsrelateret i det spændinger sidst på måneden har en tendens til at komme op til overfladen i hvert fald i dit sind, i det du genovervejer tidens kommunikationsudfordringer, og beslutninger bliver taget.
I det Solen bevæger sig ind i Løven d. 23 juli, begynder en ny og langt mere selvsikker periode. Den sidste del af juli er en fantastisk periode, og det er en ideel periode for at tage på et ferieeventyr, særligt med børn og særligt hvis det involverer langdistance rejser. Alting går godt. Din selvsikkerhed er smitsom, og du er fast besluttet på, at vinde hvis du er involveret i noget konkurrencepræget.