Løven

I det marts begynder, bevæger kærlighedens og harmoniens planet, Venus, sig ind i dit modsatte tegn Vandbæreren, hvilket igangsætter lykkelige tendenser for venskab og partnerskaber, som kun bliver stærkere henover den sidste uge i måneden. Den første del af marts er karakteriseret af kompleksitet i din følelsesmæssige omgang med andre, særligt dine kollegaer. Klarsyn er flygtigt for tiden, men desto højere dine ideal er, og desto hårdere du arbejder på at opnå dem i samarbejde med andre, desto mere tilfredsstillet vil du føle dig.
Der kan være mange misforståelser denne måned, primært fordi folk skjuler deres tanker bag et røgslør, eller med vilje er misvisende, eller simpelthen ikke kan forklare hvad der foregår. Dit job er at skære igennem tågen, og sortere sandheden fra det falske. Det kunne også være en psykologisk proces, idet du prøver at rydde ud i dine egne følelser.
Fuldmånen d. 21 marts melder om radikale forandringer. Du kommer ud af tågen og ser en klar vej forude. I det misforståelser bliver løst, genopnår du en følelse af formål, og bliver motiveret til at udvide dine horisonter. Det er når Venus positive konsekvenser manifesterer sig, at du mødes med fantastiske venner og romantiske partnere.