Løven

I løbet af de første tre uger af november er der seriøst fokus på hjem og familie, og du spiller en central rolle i at skabe en positiv med udfordrende transformation, som styrker dig i dit daglige arbejdsliv. Du kommer i en langt stærkere position, når dine synspunkter og magtfulde kollegers er ens, så I sammen kan tage de nødvendige steps til at foretage strukturelle forandringer i miljøet.
November er også en måned hvor du dykker dybt ned i fortiden – især i familiefortiden, dine rødder og de hemmeligheder der påvirkede familielivet. Det er en tid hvor længe gemte informationer kommer op til overfladen, hvilket giver dig større forståelse af tidligere mysterier. I den slags tider er det vigtigt at rydde op i rodet og smide det ud, som du ikke længere har brug for. Det er også et godt tidspunkt til ombygninger i hjemmet og hjemlige forbedringer, hvor du smider det gamle ud.
Fra det romantiske synspunkt og i relation til børn, vil november blive en dejlig måned. Lykkelige nyheder kommer din vej, og i slutningen af måneden vil der ære en form for kreativ succes eller store fejringer. Nyd de gode ting i livet og fejr kærligheden, romantikken og din egen succes.