Løven

Det meste af denne måned vil der være fokus på at få din mening ud, på at udtrykke dine ideer diplomatisk og helt generelt at glatte enhver forhindring ud, i forbindelse med kommunikation. Langsigtede udfordringer på jobbet topper i løbet af den anden uge af oktober, og den kloge Løve vælger kompromis frem for konflikt, endda at droppe ud af syne hvis problemerne lurer. Det nytter ikke at forhandle med en mur.
På det personlige plan bliver den en positiv og lykkelig måned, især omkring fuldmånen den 13. Det er en tid hvor din naturlige charme er på toppen, og der er måske noget at fejre med børn eller nogen du holder af på det tidspunkt. Kreative ideer blomstrer, det er et godt tidspunkt til rejser og underholdning, og den enlige Løve vil ikke mangle beundrere.
Hen mod enden af oktober vil fokus skifte radikalt til familie og emner på hjemmefronten. En ny fase af familieliv starter her, og der er en hel del ting som der er behov for at grave dybere i, enten på grund af hemmeligheder fra fortiden, dominerende diskussioner, indtil først i december, eller fordi der en proces i gang med at finde ud af hvad der skal gøres. Det er en hårdtarbejdende tid som kræver beslutsomhed, udløst af en overraskende begivenhed i slutningen af måneden.