Løven

Nu hvor din tegnhersker Solen er i tandem med Merkur og i konjunktion til Mars, bliver det en meget intens tid, hvor du har overarbejde og brænder lyset i begge ender, fordi du er opsat på at nå dine mål. Det er en meget konstruktiv periode, hvor du samler dine resurser, gør tingene mere effektive, og får den sidste øre ud af de værdier du har. Det er en dejlig tid for professionelle partnerskaber.
Med en sådan dedikation og indsats kan du afværge økonomisk kaos og overkomme faktorer, som ellers kunne have drænet økonomien. Du er nødt til at vedligeholde en rationel og praktisk attitude og at du ikke forføres af urealistiske håb, når det handler om at administrere din økonomi. Først i september handler alt om at sætte system i tingene, hvilket er den sidste indflydelse der er på hvad du tjener og sparer.
Hen mod den sidste del af måneden er der en ændring i fokus på arbejdsprioriteter, som træder i baggrunden og du bliver mere interesseret i at komme ud og omkring og skabe forbindelser. Denne periode er skabt til uddannelse og studier, især i selskab med charmerende associerede og den slags. Den sidste uge i september er storartet for romantik og nydelse.