Skorpionen

I det juli begynder, er der en stærk fokus på at opnå kreative mål, som medfører større professionel anerkendelse. Samvær med en sjov gruppe mennesker, som har tiltro til fremtiden er meget belønnende for dig, og du gør din del ved at udøve en slags karismatisk kraft, som også styrker alle. Det er en behagelig periode for dig, hvilket medfører en udvidelse i din karriere og en større sandsynlighed for forøget indkomst. Nye initiativer skaber vækst, hvilket også forøger lykke i dit privatliv.
Ved midten af august føler du at tingene ændrer sig. Selv når succes når et højdepunkt ikke for dig, men også for partnere og bekendte, du har et behov for at videreføre faklen og ikke bekymre dig om sociale problemer. Dette betyder, at du skal organisere dit netværk af bekendte og bruge mere tid på at facilitere gruppesager. Anerkendelse er ikke særlig vigtigt, effektivitet er. Derfor kæmper du for at implementere nye metoder og at integrere nye folk ind i gruppeprojekter, og du er forberedt på at arbejde hårdt og længe for succes.
Den sidste del af måneden er en ideel periode for forhold, og single Skorpioner, kan ende med at arbejde i en større gruppe med nogen, som er klar til en større fælles indsats i privatlivet eller på arbejdet.