Skorpionen

Juli er en måned med selvsikkerhed og spænding for dig, hvor du er på toppen, med så positivt et udsyn, at du konkurrerer på et højt niveau og vinder. Med stigende selvsikkerhed går du ud for at opnå alle dine mål, og din positive tænkning bliver belønnet. Du kan forvente en udvidelse af din indkomst, hvilket er mere som følge af dit mod og din villighed til at løbe risici end hårdt arbejde.
Der er en stærk fokus på arbejde i denne måned, og tidlig juli kan du have lyst til at være sammen med en god ven eller en søskende for at lave noget vildt. Det er en tid, hvor du bryder med konventionerne, og omgås folk som vil gøre tingene anderledes. Det lader til at juni var en ekstremt krævende måned intellektuelt, og det gode ved juli er, at du er fri fra bekymringer og udmattelse.
Juli er en måned, hvor du tænker meget på fremtiden for din uddannelse, for hvis du gerne vil stoppe noget gammelt og starte noget nyt, kunne det her været tiden. Der er også kommunikationsproblemer, som kan opstå på grund af ulykke hos nogen du er tæt på, der løber ind i uventede problemer. Partnere har brug for en ekstra dosis kærlighed og opmærksomhed i denne måned.