Skorpionen

Du er i periode, hvor du er mere afhængig af andre mennesker, end du har det godt med, men samtidig er det en god ide, at skabe solide forpligtelser og udøve selvdisciplin så, at du kan leve op til andres forventninger. Det er særligt relevant for ting forbundet med uddannelse og kommunikation. Ryd ud i dine prioriteter og spar din tid. Hvis der er noget, som du ikke skal gøre, så gem det til senere.
Når det kommer til forhold, er du ikke i stand til at diktere hvad der sker. Lige efter Nymånen d. 5 marts, bevæger Uranus sig ind i dit modsatte tegn Tyren, hvilket fortsætter en tendens fra sidste år, og indvier en 7-år lang periode af fornyelse og eksperimentering, som påvirker båder partnerskaber og venskaber. Det ændrer status quo og de mennesker du føler dig tiltrukket af, er dem med et behov for frihed og plads i stedet for kontrol.
De sidste par uge af marts er karakteriseret af forskellige behov i forhold til kærlighed og sikkerhed. Partnere og venner omkring dig i hjemmet, nyder en ny periode med optimisme, og er i et udadvendt humør. Tilpas dig til deres behov, og opmuntrer dem til at nyde livet.