Skorpionen

November måned starter med at du er i en svær situation og tilsyneladende er ude af stand til at få kontrol over dit liv. Kommunikationen har lidt, uddannelsesmæssigt har der været tilbagegang, og du er klar til at skippe en kurs som har kostet for meget af dig. Det hjælper ikke at folk, som har været afhængige af dig bliver mere uafhængige. Alt dette betyder at du grubler og gennemgår alt hvad der blev sagt og gjort, for at finde ud af hvad der kunne have være gjort bedre.
Der er dog en dramatisk ændring på vej, når Mars bevæger sig ind i dit tegn, Skorpionen, den 20. november, hvilket giver en strøm af energi og en god følelse af, at være i en stærkere position. Du bruger denne nyfundne bevidsthed til at tage skidt der frigør dig fra en situation du har befundet dig i – også selv om det betyder at ødelægge en vigtig relation. En nøgledato her for er den 24. november, men det er nok en god ide at passe på med at være for impulsiv, da det kunne give bagslag.
Slutningen af november er en tid hvor du kan opleve en pludselig positiv forandring i din økonomiske situation, måske på grund af held eller en du holder af. Der er meget at fejre til den tid. Du vil opleve at tingene løser sig efter dette; der er en magtfuld vækst i dine mentale evner på vej.