Skorpionen

Når oktober starter vil kommunikationsplaneten, Merkur, gå ind i dit tegn, og på grund af dens retrograde bevægelse, vil den forblive der længe – indtil den 9. december. Dette antyder at du vil have et komplekst forhold til en ven eller en grupper i hele perioden, og også at du vil være langt mere hemmelighedsfuld end normalt. (Hvilket siger en masse!)
Livet bliver kompliceret fordi Venus og Mars også skifter tegn i starten af oktober, hvor Venus bevæger sig ind i dit tegn den 8. Det kunne være godt for kærlighed og romantik, og partnere er vældig interesseret i at gøre tingene på din måde. Det er en god tid for intimitet og intensitet, men andres følelsesmæssig liv kan afdække hemmeligheder du ikke helt havde regnet med, især lige mod enden af oktober.
Af en eller anden grund føler du dig måske svagere end du ville ønsker i oktober. Du har det med at indtale en lav profil, at opføre dig pænt, og generelt at føle dig usikker når du skal kommunikere med veluddannede mennesker. Mens partnere er følelsesmæssigt krævende, har du det med at isolere dig. Det der ville være langt bedre er, at du indtager en mere mesterlig rolle, som paradoksalt nok ville på partnere til at føle sig mindre usikre. Nymånen den 28. oktober falder i dit tegn og mødes med Uranus. Forvent en radikal udvikling i dine forhold.