Skorpionen

Der er intens fokus på dine venskaber og din rolle i grupper når september starter. Det er en tid hvor du arbejder tæt sammen med andre og presser planer igennem, som sluttelig vil gøre, at alt fungerer meget bedre og mere effektivt. Din rolle som håndhæver dette, egentlig for andre, som enten har autoriteten til at affyre skuddene, eller de organisatoriske evner som er nødvendige for at indføre reformer. Som håndhæver er det ikke din opgave at være sød, det er dit job at være loyal overfor systemet, som vil forbedre livet for gruppen eller samfundet.
Som du sikkert kan forestille dig, så er det en prøvelsernes måned, hvor ikke alt går efter planen. Du skal passe på med fejlbedømmelser og der er folk der kan afspore tingene gennem urealistiske ideer, især når det handler om penge. Ikke desto mindre er det en god tid til gruppearbejde, især når det handler om uddannelse og information. Du har en særlig magtfuld no-nonsense rolle, og det er din opgave at finde enhver fejl og at eliminere dem.
I løbet af den sidste del af september får du fred til at komme videre med tingene og venner bevæger sig videre, og dette gør du effektivt og godt. Senere vil du være i stand til at komme videre og opleve en smule mere fred og ro.