Skytten

August er et vendepunkt for dig selvom det kan føles, som om du ikke gør fremskridt i de sager der ligger dit hjerte nært. Alt godt kommer til den der venter, og slutningen af juli og starten på august er en fantastisk periode for lykkelige forbindelser til indflydelsesrige og eventyrlige mennesker, som deler dine fremtidsdrømme. Det er en måned, hvor du kan genstarte dine planer efter en mængde af skuffelser og en bevægelse fremad.
Tidlig august er en perfekt tid for rejser, særligt til fjerne destinationer, som medfører spænding, uddannelse og eventyr. Det er også en vidunderlig periode for romantik, og enten rejser du for at være sammen med fejrende folk, ellers rejser de for at være sammen med dig. For single Skytten er dette den perfekte periode for kærlighed, og i det folk forelskes omkring dig, kan du måske også møde den ideelle partner, særligt omkring d. 21. Det er hver at vente på.
Den sidste del af måneden er karakteriseret af en masse karriereaktivitet. Foreninger og sammenslutninger skabes i den professionelle sfære, og nye, moderne og effektive metoder implementeres for, at få arbejdet til at gå glattere. Der kan være lidt for mange restriktioner, men det er praktisk og effektivt.