Skytten

Fordi Skytten er forbundet til planeten Jupiter, og Jupiter er to år om at bevæge sig igennem et tegn, bringer hvert år noget nyt. Her i 2019, hvor Jupiter har befundet sig i dit tegn, har det signaleret en tid med drømme og vækst, hvor nogle store håb brister, og nogle, fornyligt, bliver realiserede.
Den 2. december bevæger Jupiter sig ind i Stenbukken, hvilket signalerer et år med enorm betydning for dit materielle liv, hvilket kulminerer med en historisk konjunktion mellem Jupiter og Saturn til jul næste år. Men her i december vil du opleve et nyt seriøst fokus på de fysiske rammer, hvilket gerne skulle gøre det muligt for dig at opnå noget konkret og målbart. Der er nye måder at tjene penge på og til at organisere dit daglige arbejdsliv. Fokuser på det. Eksperimenter. De gamle måder afsluttes, og svage led skal elimineres.
Den 9. december går kommunikationsplaneten, Merkur, ind i dit tegn, hvilket varsler en fremragende periode for partnerskab, både professionelt og personligt. Lethjertede mennesker kommer ind i dit liv fyldt med ideer og drømme, alligevel er der en følelse af, at tingene har forandret sig og du er kommet videre. Dit fokus er på virkeligheden, ikke på drømme, hvilket betyder at du ikke længere føres på afveje af høje håb. Du vil sejre, så når det bliver nytår er du klar til at fokusere sammen på det som virkelig virker.