Skytten

Henover juli vil du genoverveje dine livsstils forhåbninger og den retning du går i. Der er faktorer i dit privatliv, som har en tendens til at opløse de planer, du prøver at realisere, og ved at bruge det du har lært i de sidste par måneder, vil du være i stand til undgå skuffelse. Ved august er du klar til at bevæge dig fremad, denne periode er fyldt med nye og mere realistiske strategier.
Juli er selvfølgelig en feriemåned, og dette år bliver mere spændende end de fleste andre. Din tørst for eventyr kan ikke slukkes, og du er klar til at tage på ekspeditioner, helst internationale sammen med børn eller elskede, som er lige så entusiastiske, som dig når du vil udforske nye ideer.
Imens du søger spændende nye eventyr i juli, er der vigtige sager forbundet med forhold, intimitet og sikkerhed i denne måned, ikke mindst når det kommer til finanser og fællesskab. Udgifter kan være relateret til en sag fra fortiden, som skal ryddes op. Det er en god periode for at eliminere gæld og et dårligt tidspunkt for at stå i gæld. Uanset udfordringerne på den finansielle front, er du stadigvæk i en stærk position og har muligheden for at bestemme. Juli er en måned, hvor du skal tro på retfærdigheden i din sag.