Skytten

Du har set folk du har været tæt associeret med bevæge sig udenfor rækkevidde den sidste måned og uanset hvor meget du ville ønske af følge i deres fodspor, er der kræfter der trækker dig tilbage til uløste problemer, som bliver ved med at opsuge al din energi i disse svære tider. Dette år synes udelukkende at handle om overlevelse og det ville være godt for dig, hvis du fokuserer på at omstrukturere din økonomi. Alle unødige omkostninger bør skæres ned og du er nødt til at operere med et skelet budget. Der er mange konstruktive ting du kan gøre, for at strømline dit arbejdsliv, især omkring midten af maj.
Der er et virkeligt stærkt fokus på dine relationer i denne måned, både venner og partnere. Kommunikationen trives og partnere er især fyldt med kreative ideer. Der sker en vigtig udvikling omkring den 13. maj og det er en tid med betydelig aktivitet i hjemmet. Planer skal måske sættes på hold, da fremgang forstyrres af forvirrende omstændigheder. Der er måske en god ven eller kollega som har brug for støtte på dette tidspunkt.
Nymånen i dit modsatte tegn, Tvillingerne, den 22. maj bringer et endnu større fokus på møder og interaktiv med andre mennesker. Det er tid til at lave konstruktive planer og det er vigtigt at holde kommunikationslinjerne åbne.