Skytten

Igennem marts er der en stærk fokus på begivenheder i hjemmet, familieaffærer og partnerskaber. Du kan bruge meget af måneden på at løse kompleksiteterne i dit privatliv, og måske også i karrieresager. Det er en måned hvor falske forhåbninger eller overdrevne forventninger, skal konfronteres og rettes. Der er grund til optimisme og udadvendt i det lange løb, men andre mennesker kan have været for tidligt ude.
Nøglen til at håndtere denne periode er at have et bedre overblik. Folk du holder af, skal vende tilbage for, at afsløre fejl, eliminere svagheder, og arbejde tæt sammen med folk, som har et realistisk syn på finansielle krav, og dermed blive mere jordnære. Det er muligt, at et problem i hjemmet ikke har en nem løsning, og nøglen er at acceptere tidens omstændigheder uden, at prøve og løse dem.
Fuldmånen d. 21 melder om en lykkelig og udadvendt periode socialt og romantisk. Det er en vidunderlig tid for en behagelig tur i selskab med gode venner, som har inspirerende intellektuelle og kulturelle interesser. Rejse, enten nu eller i april, er på dagsordenen, og det er en ideel periode, hvor du skinner.