Skytten

November er den sidste måned hvor din tegnhersker, Jupiter, befinder sig i Skytten. I december bevæger den sig ind i Stenbukken, hvor den bliver i et år og vil skabe store transformationer i din status og indtjeningsevne. Denne måned kan du dog opnå dine største håb, ikke mindst fordi Venus møder Jupiter den 24. – et astrologisk tegn på stort personligt held. Ønsker bliver til virkelighed nu – det er alletiders for kærlighed, penge, arbejde og især for dejlige venskaber.
Bag kulisserne og i partneres liv sker der en masse. Det er en tid hvor der er overraskelser og omvæltninger i arbejdsmiljøet, og folk graver skidt op om andre. Det hele kan blive lidt neurotisk, og du ønsker måske at holde dig på afstand af kontroverser på dette tidspunkt. Privat vil du måske bruge tid på at gennemgå gamle minder, og mens du gør det dukker der nye informationer op.
På en måde er dette år slut for dig i slutningen af denne måned, fordi der i december starter så mange nye ting, og man kan kun gætte på hvad dette vil føre til. Det har været et år med store håb og betydelige skuffelser, men din optimisme og din tro på dig selv og livet blev aldrig rystet.