Skytten

I oktober og november har du mange muligheder for at opnå din personlige agenda for 2019, efter at mange af dine drømme er smuttet ud mellem fingrene på dig tidligere (måske fordi der var familieproblemer). Men ved fuldmånen den 14. oktober vil harmonisk aktivere din tegnhersker, Jupiter, og tingene vil nu forme sig i din retning. Du kan forvente lykkelige begivenheder med børn og i dit kærlighedsliv, og stor succes socialt og med kreative projekter. Dette starter en periode som er succesfuld for rejser, uddannelse og gruppe projekter.
Oktober kan vise sig at være en mere kompleks tid for partnere, som i slutningen af måneden er forsinkede, lige der hvor du forventede denne ville komme. Det er bare sådan, at der foregår en masse bag kulisserne i oktober, hvilken ingen gider at fortælle dig om. Du er måske alligevel ikke interesseret i andres hemmeligheder. Ikke desto mindre kan der være konsekvenser her af i slutningen af oktober, hvor forstyrrende udvikling bringer forandringer på jobbet, som du ikke kan undgå at opdage.
Det du arbejder på nu er vigtigt for fremtidig succes. I slutningen af året går du ind i et nyt og udfordrende område, som vil sætte scenen i mange kommende år. Udvid nu og konsolider senere.